Jump to content
InsanelyMac Forum
Mork vom Ork

macOS 10.13.2 Update is out

Recommended Posts

Advertisement

All good here with Ozmosis (APFS) and Pascal GPU. Booting it's still slow with TRIM enabled.

 

  System Version: macOS 10.13.2 (17C88)

  Kernel Version: Darwin 17.3.0

  Boot Volume: macOS

  Boot Mode: Normal

  Secure Virtual Memory: Enabled

  System Integrity Protection: Disabled

  Time since boot: 14 minutes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yesterday I installed the latest beta and I am currently downloading the update. No major changes just some performance improvements.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bahhh is almost always the same... some of us update with no difficulties and others is a sea of problems... this time is my time to have difficulties error with the sdk at the beginning and last boot loop again and again...

Could anyone give me a hand, please 

Thanks in Advance

Error Report Boot Loop After Install 10.13.2 - cópia.zip

CLOVER.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bahhh is almost always the same... some of us update with no difficulties and others is a sea of problems... this time is my time to have difficulties error with the sdk at the beginning and last boot loop again and again...

Could anyone give me a hand, please 

Thanks in Advance

Just use last lilu.kext

               189 KB 1.2.1.RELEASE.zip             

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks crusher

I'm outa here and update lilu...

 

I tried but doesn't work because at the moment I'm in another disk of the same pc, but I don't know how to install the kext in the other ssd, or better I tried mounted the partition of the ssd and removed the other lilu and pasted the new, didn't work... boot loop again...

Share this post


Link to post
Share on other sites

hope nobody has OSInstall.mpkg issue in r4334.

if you have a OSInstall.mpkg issue, please don't update 10.13.2 official.

 

I can confirm first time I didnt disable emuvariable.efi and didnt get OSInstall.mpkg error with this new version Clover.

 

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

​Sleep issue fixed for AMD cards?

I don't have any sleep issue with the Saphire Radeon HD 5570

Native support no device Clover ID nothing, its a plug and play also HDMI works with AppleALC

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't have any sleep issue with the Saphire Radeon HD 5570

Native support no device Clover ID nothing, its a plug and play also HDMI works with AppleALC

hi ,did you update apfs.efi before upgrade?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×