Jump to content

SavageAUS

Donators
  • Content Count

    2,342
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by SavageAUS

  1. SavageAUS

    OpenCore Discussion

    I can’t give you a yes or no if OC corrupts uefi or not but I can say with my skylake rig if I boot (accidentally from USB) with wrong acpi config in OC it noops my uefi bios back to defaults and gives me an acpi error. Sent from my iPhone using Tapatalk I can’t give you a yes or no if OC corrupts uefi or not but I can say with my skylake rig if I boot (accidentally from USB) with wrong acpi config in OC it noops my uefi bios back to defaults and gives me an acpi error. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. SavageAUS

    OpenCore Discussion

    You should only be using FwRuntimeServices.efi with opencore. Not AptioMemory at all. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. SavageAUS

    [SOLVED] A Bunch of S**T!

    https://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/ Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. SavageAUS

    OpenCore Discussion

    Have you tried all layouts for your codec? layout 3, 11, 13, 15, 17, 18, 21, 27, 28, 30, 31, 99 Upload your config. Remove serials.
  5. You could try blocking Whatevergreen from loading. Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. SavageAUS

    OpenCore Discussion

    I have the same codec on one of my hacks. Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. SavageAUS

    OpenCore Discussion

    Try layout 28: 1c000000 Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. SavageAUS

    OpenCore Discussion

    I left them empty after inputting MinKernel and MaxKernel on each kext entry and still no boot, same KP. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. SavageAUS

    OpenCore Discussion

    And what value should min and max kernel be? Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. SavageAUS

    OpenCore Discussion

    And what do i need to do with those? Is mine wrong?
  11. SavageAUS

    OpenCore Discussion

    I have double checked and have found no typo's. No missing executables. Noting i can see would stop me from booting?
  12. SavageAUS

    OpenCore Discussion

    Anyone? Sent from my iPhone using Tapatalk
  13. SavageAUS

    OpenCore Discussion

    Can anyone help as to why my Haswell laptop freezes just after picking macOS from boot picker? I get the Apple logo but no progress bar. EFI.zip
  14. SavageAUS

    Hackintool v2.8.6

    @headkaze Im trying to fix cursor lag/freeze
  15. SavageAUS

    Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    I fixed the instant reboot but still have cursor lag. config.plist
  16. SavageAUS

    [Pre-Release] macOS Catalina 10.15.1

    My laptop has 8 series and I updated from release - .1 b1 - b2 no issues. No tweaking needed. Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. SavageAUS

    OpenCore Build App

    New to OC so i though i would try your OCBuilder. On Catalina 10.15.1 beta 2 and beta 1 i never get a completed build. OCBuilder just halts where the screenshot shows. Using OCBuild 2.9
  18. SavageAUS

    WhatEverGreen Support Topic

    Unfortunately no change, iGPU still running at .55 with FakePCI.
  19. Are you using FakePCI* kexts at the same time as WEG? Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. SavageAUS

    WhatEverGreen Support Topic

    Any suggestions?
  21. SavageAUS

    Clover General discussion

    Hi guys, Currently I have macOS Catalina on an NVMe drive, Windows 10 on another NVMe drive and macOS Mojave on an SSD in my desktop system. Occasionally I get some ghost entries in my bios boot menu, and they are just blank but pretty easy to remove but nonetheless annoying. So my question is can I have my macOS EFI and Windows EFI combined? Both versions of macOS on my system share the same EFI partition on my NVMe, drive what I would like to do is move that EFI to exist with my Windows EFI partition. I’m planning on reinstalling Windows 10 shortly and enlarging the EFI partition to accomodate the change but I would like to know if this will cause any issues going forward? Will I be able to update CLOVER once it is on a non macOS drive? Or is it best practice to keep different systems EFI partitions seperate?
  22. SavageAUS

    Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    Is the AzulPatcher4600 not working anymore from the patch menu? I've got cursor lag when i boot and i believe the patch is in that menu. Days later and still got cursor lag and instant reboot when plugging in HDMI.
  23. SavageAUS

    High power consumption

    Is this an optimus laptop? Eg intel + discrete graphics like nvidia? If yes is the discrete gpu turned off? Sent from my iPhone using Tapatalk
  24. SavageAUS

    [pre-release] macOS Catalina

    With iCue running on my desktop it make IPG show my cpu at a constant 4GHz. Sent from my iPhone using Tapatalk
  25. SavageAUS

    WhatEverGreen Support Topic

    I'm not sure if this is the correct place to post this but i thought it was a CLOVER issue or CLOVER config error on my end but Slice pointed me here. In my laptop i have HD4400 iGPU and according to intel its base frequency should be 200MHz but when running in macOS my iGPU is idling at 550MHZ (0.55). I am assuming this is not an issue? but surely this will drain my battery faster than it should. Any help would be appreciated. CLOVER.zip
×