Jump to content

OS X 10.8.3 all Builds !


  • This topic is locked This topic is locked
338 replies to this topic

#201
segfault

segfault

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 78 posts
  • Gender:Male
  • Interests:unix
    Reverse Engineering
Attached File  Screen Shot 2013-01-25 at 10.04.05.png   114.55KB   165 downloads

all ok.

#202
maximus

maximus

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 125 posts
  • Gender:Male
  • Location:Croatia
  • Interests:Everything IT related, Hi-Fi audio, good books
Update went fine.
Attached File  abou.png   44.91KB   26 downloads

#203
theconnactic

theconnactic

    Stubborn AMD user

  • Local Moderators
  • 2,973 posts
  • Gender:Male
Using the anterior beta now.

This broke my HDMI audio (the monitor is quite well recognized, mirroring and extensioning fully works, so the new nVidia kexts shouldn't be the ones to blame). The funny thing is that the TV digital sound output appears in System Preferences > Sound, but if i select it, i get no audio at all. I think the new kernel or something else (some kext, perhaps?) broke compatibility with both patched AppleHDA and IOAudioFamily kexts i use.

Best regards.

#204
p.H

p.H

    InsanelyMac Legend

  • FAQ Team
  • 767 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Hackintosh & NBA & COD4 promod
Anyone experienced the long time waiting when booting hangs at "Waiting for dsmos" ?
I first noticed the problem when I upgrade to 10.8.2. It takes about half a minute to continue booting.
After upgrading to the latest 12D58, it almost takes a whole minute !
Just want to know if it only happens to me. Beyond doubt, hdd here :(

#205
sea_man

sea_man

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bogota D.C - Colombia
Here the boot time is normal , the dsmos load normal whit the 12d58.

#206
Rampage Dev

Rampage Dev

    InsanelyMac Deity

  • Local Moderators
  • 2,077 posts
  • Gender:Male
  • Interests:AKern@RampageDev.com

Anyone experienced the long time waiting when booting hangs at "Waiting for dsmos" ?
I first noticed the problem when I upgrade to 10.8.2. It takes about half a minute to continue booting.
After upgrading to the latest 12D58, it almost takes a whole minute !
Just want to know if it only happens to me. Beyond doubt, hdd here :(


Old FakeSMC?

#207
p.H

p.H

    InsanelyMac Legend

  • FAQ Team
  • 767 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Hackintosh & NBA & COD4 promod

Old FakeSMC?

Nope. The latest with kozlek's fakesmc branch.

#208
Rampage Dev

Rampage Dev

    InsanelyMac Deity

  • Local Moderators
  • 2,077 posts
  • Gender:Male
  • Interests:AKern@RampageDev.com

Nope. The latest with kozlek's fakesmc branch.


Old computer... lol

I would try a old one just for testing prepossess.

#209
p.H

p.H

    InsanelyMac Legend

  • FAQ Team
  • 767 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Hackintosh & NBA & COD4 promod

Old computer... lol

I would try a old one just for testing prepossess.

Yep. Damn old laptop :(
How is it going with your applehda tutorial. Had just finished making my 12D58 applehda working yesterday :D

#210
ccsr

ccsr

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 104 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
When does the last beta of 10.8.3 expire? Can you see that, like in iOS?

#211
p.H

p.H

    InsanelyMac Legend

  • FAQ Team
  • 767 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Hackintosh & NBA & COD4 promod

When does the last beta of 10.8.3 expire? Can you see that, like in iOS?

I dunno. But according to the release of ios6.1, Apple should release the formal 10.8.3 release within days :D
BTW, just personal guesses :D

#212
eep357

eep357

    Triple Platinum

  • Retired
  • 2,527 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dark Side of The Wall
  • Interests:things and stuff

Anyone experienced the long time waiting when booting hangs at "Waiting for dsmos" ?
I first noticed the problem when I upgrade to 10.8.2. It takes about half a minute to continue booting.
After upgrading to the latest 12D58, it almost takes a whole minute !
Just want to know if it only happens to me. Beyond doubt, hdd here :(

Adding SystemID to Chameleon boot plist can fix this, but with all the iMessage fix stuff going on too, fixing one could break the other.

OSX beta's don't expire

#213
p.H

p.H

    InsanelyMac Legend

  • FAQ Team
  • 767 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Hackintosh & NBA & COD4 promod

Adding SystemID to Chameleon boot plist can fix this, but with all the iMessage fix stuff going on too, fixing one could break the other.

OSX beta's don't expire

I always set SystemId in my plist file :D
It seems it's not related to that

#214
gothic860

gothic860

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany, Bavaria
New Build 12D61

#215
Moviemakergr

Moviemakergr

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 161 posts
  • Gender:Male
No issues H77N 3570k 560Ti 448crs patch sound and trim like others vers.

Attached Files



#216
segfault

segfault

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 78 posts
  • Gender:Male
  • Interests:unix
    Reverse Engineering
12D61 all ok

#217
Jv5T W3

Jv5T W3

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Female
  • Location:Netherlands
Anyone tested it on a Radeon 7770?
Last time I tried, it gave me a white screen, had to boot in safe mode and manually delete the 7000 kext.

#218
Rampage Dev

Rampage Dev

    InsanelyMac Deity

  • Local Moderators
  • 2,077 posts
  • Gender:Male
  • Interests:AKern@RampageDev.com

Anyone tested it on a Radeon 7770?
Last time I tried, it gave me a white screen, had to boot in safe mode and manually delete the 7000 kext.


Please read before asking answered questions.

#219
nyolc8

nyolc8

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 802 posts
  • Gender:Male
  • Location:Budapest, Hungary
It looks like they really want to make it good this time... I thought they will release it now, but we got another beta... I really looking forward what is getting fixed when they release the official 10.8.3. (I have some memory handling problems, spotlight indexing problems, and slow shutdown, and I never had these on Lion)

#220
rvxtm

rvxtm

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 109 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara, Romania
  • Interests:Tech, Science, Biology, OSX86 stuff
Any news about enabling the GPU accelerated video decoding? It's the only thing that keeps me stuck to 10.7.4
If I update to 10.7.5 , i loose the accelerated decoding as well. It never worked in Mountain Lion.

I hope that maybe some version of Mountain Lion will bring it back.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy