Jump to content

About This Mac Screenshots


  • Please log in to reply
637 replies to this topic

#121
kapunas

kapunas

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
Here are my specs all.

Thanks to the hard work of all the talented Developers out there. :)

Attached File  about.jpg   136.73KB   249 downloads

#122
tivimac

tivimac

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 154 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dominican Republic
Asus P5GD1-VM
Intel P4 3.2Ghz.

Attached Files



#123
p_noch

p_noch

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
Here's mine! [Dual Screen Setup]
Posted Image
Posted Image

#124
antic

antic

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 229 posts
Here's mine

Attached File  antic.jpg   274.2KB   285 downloads

#125
JaS

JaS

    InsanelyMac Legend

  • Gurus
  • 1,487 posts
  • Gender:Male
Ok here is mine ;)

#126
kankraka

kankraka

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
Posted Image

Old shot of it, it's got more ram in it now, 768mb and runs at 1.8ghz, not 1.4. It's a little slow with some things, but it gets done what my old G3 Wallstreet used to :)

#127
osxdell4u

osxdell4u

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
here here...

Posted Image

#128
lordlex

lordlex

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Gender:Male
  • Location:Front
Attached File  Picture_1.png   189.88KB   116 downloads
P5GV-MX + Intel Celeron 336
512Mb RAM + 40Gb Hdd
GMA900 (with CI/QE) + ADI onboard sound
LG DVD±RW DL
Onboard & 1 PCI Realtek lan

#129
bealexis

bealexis

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts

Here is mine



Hi, have you got it all work out of the box? I used Maxxus 10.4.6 dvd (The only torrent that worked).

I have an ASUS P5B and can't get the on board sound nor my M-Audio Delta 1010lt recognized in the system profiler.

I have checked every part of this forum and followed every post and can't get it to work.


Thanks...

:)

#130
saivert

saivert

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
I installed the Mac OS X86 10.4.8 AMD SSE3 TEST 1 release from tubgirl.

Obligatory uname -a:
Darwin saivert-server 8.8.1 Darwin Kernel Version 8.8.1: Sun Nov 12 16:51:37 AZOT 2006; semthex:/nebukadnezar/BUILD/obj/RELEASE_I386 i386 i386

Then some System Profiler windows:
Posted Image
(Click for larger image)

I’m still using Titan which came with the release. I want to try Natit though even though QE/CI works right now.
Networking and sound also works.
It’s an ASUS A8N-SLi Deluxe mainboard with nVidia nForce 4 chipset and AMD opteron 150 CPU. On-board Marvell LAN and nVidia LAN. Both Gigabit Ethernet ports.

The system boots both native and inside VMWare (same partition).

#131
Pyrat

Pyrat

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts
Here's mine, I'm running 1680X1050 on a Samsung 20" Widescreen...Gorgeous...

Posted Image

I've also got a few backgrounds in my blog if anyones interested.

#132
JustAnotherIdiot

JustAnotherIdiot

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 90 posts
Dell XPS 1210
and its working fine with duo core ON

10.4.8 JaS Combo Update

Attached Files



#133
skanero

skanero

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Location:Santiago, Chile
This is mine..
you have no idea how happy i am
:thumbsdown_anim: :angel: :blink: :D

This is mine..
you have no idea how happy i am
:D :D :D :D

Attached File  Imagen_1.png   1.45MB   100 downloads

#134
3x5a3d

3x5a3d

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 78 posts
another one !

Posted Image

#135
audiophile

audiophile

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 3 posts
Here's one more : )

Attached File  screen_specs.png   608.08KB   77 downloads

#136
debauchery1st

debauchery1st

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
Just wanted to say thanks to JaS and the rest of the community.

I just installed the jas 10.4.7 repack ISO and I must say, installation on my spare HD via USB went "insanely" well.

the wireless networking patch worked to get my broadcom chip active.


The only immediate problem is the resolution on the ATI mobility x600


The specs for this system are:

HP zd8000 Laptop (yes, it's that old)
ATI mobility radeon x600 (running at 1024x768@32)
broadcom ie80211b wireless internal (recognized immediately)

I haven't put it on my main drive yet, but I was looking for a reason to wipe my spare installation of linux off.
I've got ArchLinux running on my Logical partitions, and I was testing out ubuntu on hda1 (ugbuntu). hda1 is prettymuch up for grabs these days, as I haven't had a reason to install XP again (yet).

I saw a post on the wiki about dual booting with grub. does that work well, and would you recommend reinstalling from the 10.4.7 DVD or just a "dd if=/dev/sda1 of=/dev/hda1"?



My brother is the reason I found this community, he actually owns a G4 and does all his art work on macs exclusively. He didn't have the money to buy a powerbook, and I promised him I'd figure out a way to get OSX installed on a PC laptop. He's going to be in for quite a surprise this time. I've already made him drool over my linux installation with beryl+XGL+gnome.

Attached File  bennyhill_first_shot_10.4.7.tiff   716.39KB   37 downloads

#137
lon36unn3r

lon36unn3r

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
here's my

Attached Files



#138
nkm82

nkm82

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
:(

Attached Files



#139
NetBladeZ

NetBladeZ

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 62 posts
  • Gender:Male
  • Location:Woodlands,Singapore
  • Interests:De-valuing Microsoft Windows ;)
Ladies and Gentlemen,
Introducing the Perfect Mac :2cents:
Dell Dimension 9150 with 7900GS
Attached File  Picture_1.png   799.35KB   99 downloads

#140
Klownicle

Klownicle

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
:)

Realtek Audio ALC883 (AppleAudioAzalia.kext) Line Out (FYI)
0x10ec0883
0x437b1002

Atheros Wireless 5005G (IO80211Family.kext)
pci168c,1a
w/ en1 trick
from 10.4.5 intel update via apple

ATi Radeon Xpress 1100 @ 1280x800x32@60Hz
Callisto Build 003 (fixed), May 27, 2006

1.6Ghz AMD Turion 64 x2 Mobile TL50 512KB L2 Cache
120GB PATA HD
1GB DDR2
Laptop

Attached Files







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy