Jump to content

About This Mac Screenshots


  • Please log in to reply
636 replies to this topic

#41
Dasutin

Dasutin

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male
This is mine, I got this up and running 2 days ago

Attached Files



#42
ARMAGEDDON

ARMAGEDDON

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • Location:Saint-Petersburg, Russian Federation
  • Interests:*nix<br />*mac
Mine system...

Attached Files



#43
skredii

skredii

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 208 posts
Attached File  Picture_1.png   1.68MB   456 downloads

#44
Tenn

Tenn

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
Attached File  osx_hirez.jpg   385.86KB   482 downloads


System specs
P5P800 SE
2GB RAM
Pentium 4 640 2MB cache 800FSB SSE3
Geforce 6800GS AGP



i have the Nvidia beta 2 drivers installed, I have eithernet, sound, SATA, everything working, mic works, only thing is front channels and back channels on sound are reversed, but all 5.1 works if u noticed... i've been a member a loong time, but have no posts... its cuz i only just got a computer able to run OSX86 my previous machine was an Athalon XP 3000+, 1.5GB ram, A7N8X-E Deluxe, same videocard

#45
t0ffluss

t0ffluss

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
rofl

"im runnin OSX on this machine",
"I upgraded"

"cool",
"U got a mac?"

"nope"

:P gotta love it

#46
Mass-Yas

Mass-Yas

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
This is mine, but I only have 1GB of RAM

Attached File  Bureau.png   309.75KB   512 downloads

#47
denisvj

denisvj

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 103 posts
  • Gender:Male
This is the mine , strange i have a 3Ghz but it shows 4Ghz...


Posted Image

#48
jonz14

jonz14

    Insanely Better Than You

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 212 posts
actually 2.4ghz not 3.2
Attached File  Screenshot.jpg   274.11KB   356 downloads

#49
acidnine

acidnine

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 97 posts
  • Location:Buffalo, MN
here's mine, dell dimension 5150

Attached Files



#50
erbic

erbic

    I am the Mighty Finder.

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 807 posts
  • Gender:Male
  • Location:Middle of nowhere
Here's mine. Dell Dimension XPS Gen4.

It's actually a 3.73 GHz processor. Mac OS is the only thing I've ever had on this computer that actually SEES the fourth gigabyte of RAM. :)

No sound because of a Creative sound card. Neither Callisto nor Koverg want to cooperate with my Radeon X850XT PCI-E, so no QE, CI, or OpenGL. Also had to extensively edit a couple kext files to get my Broadcom 5721 (I think that's what it is...) working. I'm typing this from OSX.

Haven't really gotten around to customizing it yet. Been concentrating more on getting drivers for my video card. I might edit this with a cooler screenshot when I get around to it.

Attached Files



#51
octopussy1972

octopussy1972

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
Find attached screen shot of my AMD hackintosh..

If you want a copy of the pic give me a shout lol..

thanks you all you on this site for your help

Attached File  capture_2.tif   1.04MB   308 downloads

#52
laborman

laborman

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
Ok, now my Hackintosh desktop :P
Posted Image

#53
dragonheart

dragonheart

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
Posted Image

#54
Matt Burns

Matt Burns

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Find attached screen shot of my AMD hackintosh..

If you want a copy of the pic give me a shout lol..

thanks you all you on this site for your help

Attached File  capture_2.tif   1.04MB   308 downloads



i want that backgrond can u send it too me?

#55
Harietje

Harietje

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 87 posts

i want that backgrond can u send it too me?


http://www.theapplecollection.com/

http://www.theapplec...l_1600x1200.jpg

#56
testsubjectalpha

testsubjectalpha

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
It's really strange, but when I select "About this Mac", I either get logged out, all applications are killed, the screen goes black for a second or two, and a solid-block-of-a-text-prompt comes. Then, "the system" (GUI) restarts, with the earlier running applications having vanished, as if I've just started the system.

Have had OSX for three days now, btw. Installed using the 10.4.6 HOTiSO image.

System: AMD Sempron 2500, ram 512. onboard lan (via rhine II) and on board audio (ac97) don't work (yet).

But being logged out (if that's what it is) and back in is really strange. Any ideas? Thanks...

#57
merak

merak

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 138 posts
  • Interests:PC<br /><br />P4 3.06 HT sock 478<br />hd Sata maxtor 160gb<br /...
here is mine

Attached Files



#58
TheQuantumByte

TheQuantumByte

    Livin' the OS X Life

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 287 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bangkok, Thailand
  • Interests: Mac Fanboy and Tech Enthusiast. Author of TQB, a TechBlog which delivers the latest new...
This is fantastic. Congrats to all you new 'Mac' users!

#59
wfmk

wfmk

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Location:Scotland
Attached File  screenie.png   614.56KB   329 downloads

On a budget Celery Acer Travelmate 2413 laptop. :)

#60
JaS

JaS

    InsanelyMac Legend

  • Gurus
  • 1,487 posts
  • Gender:Male
Ok Here's another one





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy