Jump to content
InsanelyMac Forum

meattattat

Members
  • Content count

    38
  • Joined

  • Last visited

About meattattat

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.anti-x.org

Profile Information

  • Location
    Hong Kong
  1. meattattat

    Need help on GIGABYTE GA-EP45T-EXTREME

    PERFECT! wakes by keyboard finally, thanks a lot!!
  2. meattattat

    Need help on GIGABYTE GA-EP45T-EXTREME

    Still no goal after enabling the power by mouse here is the original DSDT DSDT_original.aml.zip
  3. meattattat

    Need help on GIGABYTE GA-EP45T-EXTREME

    I use a magic mouse, is that still necessary?
  4. meattattat

    Need help on GIGABYTE GA-EP45T-EXTREME

    I used the DSDT from olarila and patched a bit, everything seems fine now, using native pm and even sleep and wake works. However, i can't wake the system from keyboard or mouse, i thought it might be related to UHCI/EHCI problems but i actually did patched it, could anyone please kindly help look at my DSDT? My rig config: CPU: Intel Core 2 Quad Q8400 MB: GIGABYTE GA-EP45T-EXTREME (BIOS: F5i) GFX: ATI HD 5870 DSDT.aml.zip
  5. I had successfully installed Snow Leopard 10.6 with the "existing Leopard method" on another harddisk. Now the system is fine except the followings; 1) About This Mac crashes but system profiler works (Very strange, system profiler works with or without SMBIOS.plist, I tried to install Anv's AppleSMBIOS.kext, About This Mac worked but it takes a long time to boot into the OS. Some suggested this is ACPI-related.) 2) Sleep not working, Harddisks and fans still run when screen goes black (With SleepEnabler.kext install in /Extra, not sure if the DSDT is patched correctly) 3) SpeedStep not working (minor issue, won't affect me at all) 4) ALC882 No Sound (Worked in Leopard with Codec Dump + HDA Patcher, edited the DSDT a few times but still not able to make ALC882 to be recognized as the correct device id) 5) Dual Screen halts at boot (HD 4850 works as Dual-DVI output, but if both screens are plugged to boot, it fails to load into OS and stuck at blue screen) My config: Intel Core 2 Duo E6300 (1.86GHz) DFI Infinity P965 (ALC882 sound) 4GB of DDR2 in total ATI HD 4850 512MB (reference board) WD 250GB SATA2 Harddisk Chameleon 2.0RC3 + PC EFI 10.5 Attached are my dsdt, extra, system profiler... Please kindly help dsdt.aml.zip
×