Jump to content

Apple releases macOS 10.12.5 update


fantomas1
  • Apple today released 10.12.5 update.



User Feedback

Recommended Comments

10.12.5 Works 100% on my Thinkpad T420s and Acer Aspire V3-771d.

 

Did you make something special to accomplish your update on your two hackintosh ? Or do you just update by the app store ? :)

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

10.12.5 works pretty well on my Dell Optiplex 755 too by the way. Except for my GT 710 since my monitor loses signal when OS X boots up (with and without web drivers). The card worked OOB in previous Sierra versions. I am able to remotely connect to it and the card gets recognized correctly, so I have no clue what the problem is.

 

Edit: The problem was with my SMBIOS. Eventhough the card worked fine with iMac10,1 under previous versions of Sierra, it doesn't work anymore in 10.12.5 so I switched to MacPro3,1 (I'm using Enoch) and everything works fine now. 

Edited by ricoc90

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

updated and working on P8P67 Deluxe with i7-2600k and Radeon HD6870

 

upon first reboot to finish install, during the apple logo loading screen, it said "11 minutes to go" and just quickly booted into the OS without login, with the OS completely loaded in the background.

 

I found it odd, but it's running well so far.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

10.12.5 works pretty well on my Dell Optiplex 755 too by the way. Except for my GT 710 since my monitor loses signal when OS X boots up (with and without web drivers). The card worked OOB in previous Sierra versions. I am able to remotely connect to it and the card gets recognized correctly, so I have no clue what the problem is.

 

Edit: The problem was with my SMBIOS. Eventhough the card worked fine with iMac10,1 under previous versions of Sierra, it doesn't work anymore in 10.12.5 so I switched to MacPro3,1 (I'm using Enoch) and everything works fine now. 

 

Mine did the same with iMac12,1 but works fine with MacPro6,1. Apparently the new webdriver doesn't load with certain Mac models anymore.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Mine did the same with iMac12,1 but works fine with MacPro6,1. Apparently the new webdriver doesn't load with certain Mac models anymore.

 

Not only the web drivers, since I was using the default OS X Drivers at first (I installed the web drivers because I did not get a signal on the default drivers). Funny thing was that if I'd enter the machine through Remote Desktop, everything worked fine. The card was displayed correctly in system profiler, I had full acceleration but no display was detected.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

After  upgrade 10.12.5 I lost  intel 530 graphic  and actually have black screen. Booting stops at 70%, and  remains. Can access files remotely,  but  Desktop is lost. Any advise?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

10.12.5 (16F73)  —  Clean installation.

Problem with disconnecting the monitor.

Had to redo the «sambios» on a Mac Pro (Mid 2010).

Everything is fine.  :) 

 

post-1172925-0-39033600-1495506750_thumb.jpeg

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Update went off without a hitch, however, now I can't log in to App Store. 'Error device or computer could not be verified'  Has anyone had issues with memory leak in Sierra? I'm considering going back to El Camino.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Update went off without a hitch, however, now I can't log in to App Store. 'Error device or computer could not be verified'  Has anyone had issues with memory leak in Sierra? I'm considering going back to El Camino.

APPLE STORE FIX STEP BY STEP

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

×