Jump to content

10.7.4 is OUT !

10.7.4

  • Please log in to reply
157 replies to this topic

#21
RobertX

RobertX

    InSanelyMac Maverick

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 541 posts
  • Gender:Not Telling
...AGPM ...again needs adjusting for full-speed gfx(nvidia)GT 520

#22
p.H

p.H

    InsanelyMac Legend

  • FAQ Team
  • 743 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Hackintosh & NBA & COD4 promod

...AGPM ...again needs adjusting for full-speed gfx(nvidia)GT 520

Are there more infos related to ATI AGPM ?
I can't find it though :(

#23
Ricksterm

Ricksterm

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 95 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
The update has been quite messy for me on my laptop, having SMC issues, lots of SMCReadyKeyAction errors in the kernal log. My wifi kext got overwritten and I can't remember the method I used to get it working with 10.7.3, Voodoo battery isn't working properly, so OS X thinks it's running on battery when it's not. :wallbash:

#24
RobertX

RobertX

    InSanelyMac Maverick

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 541 posts
  • Gender:Not Telling

Are there more infos related to ATI AGPM ?
I can't find it though :(



..in the infoplist of AGPM there are model identifiers...in model IMac 12,2 there are ati gfx ids...Vendor1002Device6720...Vendor1002Device6722...Vendor1002Device6740 and in MacBookPro8,2... Vendor1002Device6760...Vendor1002Device6741...that's just at a glance though...(set model in smbios.plist) i use champlist for that...

any way....seems ok here now....
Attached File  10.7.4.png   67.56KB   186 downloads

#25
p.H

p.H

    InsanelyMac Legend

  • FAQ Team
  • 743 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Hackintosh & NBA & COD4 promod

..in the infoplist of AGPM there are model identifiers...in model IMac 12,2 there are ati gfx ids...Vendor1002Device6720...Vendor1002Device6722...Vendor1002Device6740 and in MacBookPro8,2... Vendor1002Device6760...Vendor1002Device6741...that's just at a glance though...(set model in smbios.plist) i use champlist for that... any way....seems ok here now.... Attached File  10.7.4.png   67.56KB   186 downloads

I already know this.
But unlike Nvidia Card, the arguements for ATI inside plist are not clear
I tried to make it work, but it shows in console that "G-state set to 0 from 0"

#26
Larx

Larx

    InsanelyMac Geek

  • Donators
  • 223 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Music, hackintosh, mac
SMC::smcReadKeyAction ERROR PH1Z kSMCBadArgumentError(0x89)

#27
RobertX

RobertX

    InSanelyMac Maverick

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 541 posts
  • Gender:Not Telling

I already know this.
But unlike Nvidia Card, the arguements for ATI inside plist are not clear
I tried to make it work, but it shows in console that "G-state set to 0 from 0"

...try to post this problem in ATI section of Graphicscards it's a fairly active forum... and good luck :moil:

#28
p.H

p.H

    InsanelyMac Legend

  • FAQ Team
  • 743 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Hackintosh & NBA & COD4 promod

...try to post this problem in ATI section of Graphicscards it's a fairly active forum... and good luck :moil:

thanks,I'm gonna give it a shot

#29
thom@sp@yne

thom@sp@yne

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
Hello, hackintosh noob here.

Just updated my hackintosh laptop (XPS M1530) running Lion 10.7.3 to 10.7.4. Unfortunately, it encountered a [PCI configuration begin] hang. I suspect that my Graphic Card is causing the problem. It's a 8600M GT.

Tried various boot flags, notably npci=0x2000, but so far no headway. Any advice from you guys?

#30
anywho

anywho

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
lost networking on GA-X58A-UD3R. Anyone have link to kext I can use? (Realtek RTL8111E chip)

#31
BugsB

BugsB

    InsanelyMac Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,513 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kauai, Hawai'i
had to remove sleepenabler.kext from E/E to move beyond instant restart

oddly enough now w. 10.7.4 sleep and wake-up suddenly work even w/o sleepenabler, LOL

#32
drnick

drnick

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

lost networking on GA-X58A-UD3R. Anyone have link to kext I can use? (Realtek RTL8111E chip)


hope this helps http://lnx2mac.blogs...osx-driver.html

#33
quis

quis

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
Replaced the AppleSMC.kext from 10.7.3 and worked fine since. But my ALC888 is dead again and the old one won't work...
Btw I got stuck before the loginwindow shows up for a good while, and everything seems to be a little slow on my end, not sure if it's also other people or just me...

EDIT: Speed seems to be normal now; must be the cache being rebuilt...

#34
DarwinX

DarwinX

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 620 posts
  • Gender:Male
  • Location:Florida

Hello, hackintosh noob here.

Just updated my hackintosh laptop (XPS M1530) running Lion 10.7.3 to 10.7.4. Unfortunately, it encountered a [PCI configuration begin] hang. I suspect that my Graphic Card is causing the problem. It's a 8600M GT.

Tried various boot flags, notably npci=0x2000, but so far no headway. Any advice from you guys?


While the system kext regression is never optimal, as a temporary or possibly permanent solution, roll back (revert) the latest
10.7.4 AppleACPIPlatform.kext version 1.5 to the 10.6.x AppleACPIPlatform.kext version 1.3.5.

Attached File  AppleACPIPlatform.kext.v1.3.5.zip   407.18KB   975 downloads

#35
nyolc8

nyolc8

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 802 posts
  • Gender:Male
  • Location:Budapest, Hungary
Can someone upload the stock 10.7.4 AppleHDA? I wanted to mod it to my alc662 when I accidentally modded the backup file... ._.

edit.: nevermind, it works :D

#36
thom@sp@yne

thom@sp@yne

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

While the system kext regression is never optimal, as a temporary or possibly permanent solution, roll back (revert) the latest
10.7.4 AppleACPIPlatform.kext version 1.5 to the 10.6.x AppleACPIPlatform.kext version 1.3.5.

Attached File  AppleACPIPlatform.kext.v1.3.5.zip   407.18KB   975 downloads


Thanks for the reply. I'll try it out and see whether it works or not. Will post back with results.

#37
Derty

Derty

    InsanelyMacaholic

  • Donators
  • 3,170 posts
  • Gender:Male
applesmc.kext from 10.7.3

Attached Files



#38
Riley Freeman

Riley Freeman

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 886 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Streets

...AGPM ...again needs adjusting for full-speed gfx(nvidia)GT 520


What's the version number of the nvidia drivers? I was hoping they might be at a similar state to the ML ones. They appear to have working power management without any kext edits.

#39
Greggen

Greggen

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
What are these SMC errors all about? Seems like they are effecting real macs as well, at least my MacBook Pro (and some folks on apples official forum). Replacing with 10.7.3 kext doesn't really seem like the right solution in the long-run. And ML DP3 doesn't have the errors so I would guess they just screwed up and there will be an official fix sooner or later =)

EDIT: Otherwise, totally pain-less. Haven't done a thing afterwards.

#40
iRipper

iRipper

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
  • Gender:Male
Updated fine here ^_^





Also tagged with one or more of these keywords: 10.7.4


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy