Jump to content

[pre-release] macOS Ventura


1,307 posts in this topic

Recommended Posts

Early adopters (including me) thrashing around looking for a fix to the latest OS X version......man I love the game. :hysterical:

  • Like 2
  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, vivzer0 said:

Stuck at #[EB|LOG:EXITBS:START]

Same here, this one is proving to be a head scratcher at the moment. :wallbash:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Any news about compatible graphics cards? I guess support for all the r9 series has been dropped and also support for the haswell igpus has gone too, so i think the minimum requirements now are the hd 620 or hd 630 igpus or the polaris gpus now.

 

BTW for future cpu requirements i hope they don't force us to upgrade to an avx capable cpu.

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

I'm going to try to see what happens in an Alder Lake 😆 

 

I am preparing the USB:

 

nI07NQq.png

 

 

EDIT:  It does not work :(  

 

lWMo80n.png

Edited by PoMpIs
  • Sad 2
Link to comment
Share on other sites

So then, we can conclude this isn't caused by unsupported hardware. It's just that OpenCore is incompatible with the new version. Hopefully it won't take weeks for OC to support the beta.

Link to comment
Share on other sites

If I remember correctly, it only took a few hours for a patch to be made. I could be wrong, but if this is the same type of thing we should have it within a few days. There's no community like ours that likes running bleeding edge software on unintended hardware 😉

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

I have tried on the lenovo ideapad 520, and it stays in the same place...

And even in Ryzentosh the same thing happens 😆

 

RDRXr4U.png

 

 

9 minutes ago, Middleman said:

Has anyone tried to boot it using -no_compat_check ?

 

Tried........... Same problem 🤷‍♂️

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Mork vom Ork said:

for people using OpenCore:

just set "AvoidRuntimeDefrag" to NO or "0" will make it work.

 

25743053_Bildschirmfoto2022-06-06um17_32_15.thumb.png.9d7319c7d7e58b5ad0130c178b1b9c20.png

Lilubetaal is not needed?

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...