Jump to content

[pre-release] macOS Monterey 12.3


219 posts in this topic

Recommended Posts

41 minutes ago, antuneddu said:

Let's reactivate Developer Seed again¬†ūüėā

Fast and furious :hysterical: I am on it Bro. :thumbsup_anim:

 

Yep this one done also.

Edited by eSaF
  • Like 5
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Shaneee said:

All good on AMD with current patches. Although AppleMCEReporterDisabler.kext is required now to boot.

Is this kext required for specific SMBIOS such as MacPro7,1/MacPro6,1/iMacPro1,1 etc. only ?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Starting from version 21D48

CPU frequencies in rest mode have shifted to the top.

Previously CORE AVG was at the base frequency level, now at the turbo frequency level

 

2022-01-28.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

All good on AMD with current patches. Although AppleMCEReporterDisabler.kext is required now to boot.

Any word on the intel Ethernet port that’s been not working for a while now? i211AT I think.


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, SavageAUS said:


Any word on the intel Ethernet port that’s been not working for a while now? i211AT I think.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Without drama

Intel I219V2 PCI Express Gigabit Ethernet:

  Bus:	PCI
  Vendor ID:	0x8086
  Device ID:	0x15b8
  Subsystem Vendor ID:	0x8086
  Subsystem ID:	0x0000
  Revision ID:	0x0031
  Driver:	com.insanelymac.IntelMausiEthernet
  BSD Device Name:	en0
  MAC Address:	1c:1b:0d:66:5b:71
  AVB Support:	No
  Maximum Link Speed:	1 Gb/s

21E196i, Clover 5143+

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, jsl2000 said:

Is this kext required for specific SMBIOS such as MacPro7,1/MacPro6,1/iMacPro1,1 etc. only ?

 

Unsure. Do you require it on FX? If not then it would seem to be a AM4/TRX40 issue.

 

7 hours ago, SavageAUS said:


Any word on the intel Ethernet port that’s been not working for a while now? i211AT I think.


Sent from my iPhone using Tapatalk

 

I've not tried it recently. Happy with my USB to LAN adapter.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Shaneee said:

 

Unsure. Do you require it on FX? If not then it would seem to be a AM4/TRX40 issue.

 

 

I've not tried it recently. Happy with my USB to LAN adapter.

I can confirm that both my FX-6300 and Ryzen 1700X hackintoshs did not require this kext to boot 12.3beta.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

So, I had a bumpy ride on this one.  I tried to upgrade using 076, and that was a no-go.  I started the update and things seemed to moving forward just fine, but, my last reboot failed and that was it.  I was dead in the water.

 

So, I updated to 077, and shortly thereafter, I was able to boot into 12.3 (21E5196i)

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, SavageAUS said:

12.3 on both my machines is ok but AMD rig can no longer use google chrome or GitHub desktop. Anyone else?


Sent from my iPhone using Tapatalk

No problem in my Ryzen 1700X hackintoshs !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, jsl2000 said:
No problem in my Ryzen 1700X hackintoshs !


Might be related to 5000 series AMD then. I’ll try clearing NVram and see how I go.

 

Cleaning nvram did not help and I have noticed Logitech ghub is also not working along with GitHub Desktop and Google Chrome.

No such issues on Intel just AMD.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by SavageAUS
  • Like 1
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, meaganmargaret said:

So, I had a bumpy ride on this one.  I tried to upgrade using 076, and that was a no-go.  I started the update and things seemed to moving forward just fine, but, my last reboot failed and that was it.  I was dead in the water.

 

So, I updated to 077, and shortly thereafter, I was able to boot into 12.3 (21E5196i)

 

Even with 0.7.7 doesn't work for me.

Link to comment
Share on other sites

Hi

grrrr  on my Z490 aorus no success arrival  last step and all block when stay 8% must reintall   

on my Z590 its  ok

Link to comment
Share on other sites

I managed to install 12.3 beta without incident but now my laptop is having trouble connecting to wifi after waking from sleep. Toggling wifi on and off once or twice fixes it.  Using the latest AirportBrcmFixup, of course.

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Can anyone with Intel I211 variant of Ethernet see if its working with Driverkit-AppleEthernetE1000.dext or not? On some AMD systems its activating but causes extreme stability issues and panics.

565266237_ScreenShot2022-01-30at1_34_33PM.png.b5d7895abfb391188d5f4b94f6b8a1f8.png

Edited by Pavo
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...