Jump to content

macOS High Sierra 10.13.1 final is out!


fantomas1
  • Apple today released macOS 10.13.1 final update.

This update:

 

• Adds support for 70 new emoji including food types, animals, mythical creatures, clothing options, more expressive smiley faces, gender-neutral characters and more

• Fixes a bug where Bluetooth may be unavailable during Apple Pay transactions

• Improves the reliability of Microsoft Exchange message sync in Mail

• Fixes an issue where Spotlight may not accept keyboard input

 

 

Download



User Feedback

Recommended Comments



All went fine

Thanks to gengik84 for Nvidia driver fix app

 

:-)

could share the link of the fix app

Or it is possible to manually fix the Nvidiastartupweb

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Yeah, all these bytes for 70 new emoji!  <_ a huge hug> to comfort me with the idea that I'll never again see my HD6770 working without kexts rollback from sierra.  -_-

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

ask to gengik84

yes you can also patch manually

 

could share the link of the fix app
Or it is possible to manually fix the Nvidiastartupweb

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Upgrade 10.13  to 10.13.1  15 minutes all done

Big thanks to Apple for a Wonderfull tools!  B)

 

 

sans_t18.jpg

 

sans_t17.jpg

 

 

 

 

Thank to Nvidia for amazing Drivers :D

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Update succes

- Fixed Nvidia driver with Nvidia Payload Packager (credits to chris1111)

post-1919258-0-11126800-1509485181_thumb.png

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Upgrade 10.13  to 10.13.1  15 minutes all done

Big thanks to Apple for a Wonderfull tools!  B)

 

 

sans_t18.jpg

 

sans_t17.jpg

 

 

 

 

Thank to Nvidia for amazing Drivers :D

apfs.efi should be updated?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Is anyone who was running the 10.13.1 betas able to see the update in the App Store? I can't... and I've disabled beta access and un-enrolled as well.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Cannot install on my system no mater what, it takes for ever to load

Please update your signature with your hardware specs so people can help you easier.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Is anyone who was running the 10.13.1 betas able to see the update in the App Store? I can't... and I've disabled beta access and un-enrolled as well.

 

I can't either. I guess we have to download the app from the store.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

I was eager to get the final version of 10.13.1 installed, so I just downloaded the full 'Install macOS High Sierra.app' and did that. Didn't take too long, but I'm sure an updater would probably have been quicker.

 

However, WARNING: if you don't want an APFS-formatted SSD, make sure to initialise that installer with the correct options. I just ran it without remembering that HS auto-converts SSDs to AFPS and was wondering why my boot was so slow afterwards. I've since converted back to HFS+ by Carbon Copy Cloner-ising my drive to another SSD and then back.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Please update your signature with your hardware specs so people can help you easier.

Thanks for trying to help, I updated my Signature but I don't think it'll make any difference, this hardware have been stable for all previous OS X installs, I also tried the latest apfs, clover, fakesmc but still no go

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Thanks for trying to help, I updated my Signature but I don't think it'll make any difference, this hardware have been stable for all previous OS X installs, I also tried the latest apfs, clover, fakesmc but still no go

Sure thing :)

Can you take a picture of the verbose boot, that could be helpful to narrow down the cause of the problem 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Try download again,this one is working fine

 

 

For Clover UEFI

Install APFS.EFI to /efi/clover/drivers64uefi

 

 

For Clover LEGACY or CSM or BIOS

 

Install APFS.EFI to /efi/clover/drivers64

have a try ..work fine.thx

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Sure thing :)

Can you take a picture of the verbose boot, that could be helpful to narrow down the cause of the problem 

Im trying but cannot I attach the picture

Share this comment


Link to comment
Share on other sites




×