Jump to content

PowerManagement (with ACPI Support) Software Release


  • Please log in to reply
436 replies to this topic

#41
chazman

chazman

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
Wow. Thanks! I didnt think this was possible yet. I'll try it in a few minutes and let you know how it went.

Now all we need is full res ;)

#42
chazman

chazman

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
Great job! It works flawlessly with my Compaq V2000.

:blink:

My parents just bought a mac, and they're taking classes at the apple store on the weekends. My dad told the guy about me being able to run osx on my intel laptop without any hitches. The appleman, of course, denied that it was possible.

Looks like im going in with my dad on the next day I have off to do a little showing off. :blink:

#43
yonu

yonu

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
hi i have installed the powermanagement bundle on my dell inspiron 1100 and it works somewhat sometimes it gives me battery reading sometimes it doesn't it also doen't allow sleep an advice would be great

#44
icecubed

icecubed

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 3 posts

Hey Keith-O, thanks for the release. Still having the problem where my Compaq V2402AU freezes if I (dis)connect the power cord. Do you know why this is caused? Help is greatly appreciated.

I use a HP Pavilion ze2000, have exactly the same problems as you have.


Compaq Presario V2402AU - OSx86 10.4.5: Mine is HP Pavilion ze2000
AMD Turion64 SSE3 ML-32 1.8Ghz (no PowerNow! throttling) AMD Turion64 SSE3 1.6Ghz (no PowerNow! too)
512 MB RAM - same
60 GB 4200 RPM Toshiba HDD - 80GB 4200 RPM HDD
14" WXGA BrightView Display (stretched widescreen)- 15''4' BrightView display
Keyboard + Touchpad (no touchpad scrolling; FN keys freeze system) -same
128 MB ATI Radeon Xpress 200M DevID:5955 (no hardware acceleration; no res switching) - same
AC97 Soundcard w/ 56k SoftModem (no sound; modem not recognised) -same
Broadcom 802.11b/g WLAN Card -same
8x Pioneer Dual-Layer DVD-RW - 16x DL DVD+-RW
Standard 6-Cell Battery (no sleep support; freezes when connecting power cable; extremely high power consumption) - same


so... 3 problems : 1st - power cable; 2nd - SOUND!!; 3rd - FN Keys


i can live with about every other problem there is, execpt those 3


Please try to fix the power cable bug ASAP, Thank you

#45
Sazpaimon

Sazpaimon

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
Glad I'm not alone here, I'm witnessing the same problem on my Presario M2000 notebook.

#46
vince29

vince29

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 96 posts
The bundle works perfectly on my old gericom/complal/toshiba/... ACL10, but does not on my Acer 1692 wlmi.
ther, it only shows an empty battery icon and keeps calculating. It does not detect wether the power cord is plugged or not. Oh, and I've lost the processor speed setting from the control panel I had in 10.4.3.

#47
cyclonefr

cyclonefr

    InsanelyMacaholic

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,751 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris, France
any hope one fine day u can use ACPI for desktop's monitor?

#48
johnnylemar

johnnylemar

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
Tried the management fix, but get...the operation cannot be complete because i dont have sufficient privilages for power management bundle,after authenticating..Anyone can help with this. My password was correct, so dont know why.

#49
johnnylemar

johnnylemar

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 26 posts

Tried the management fix, but get...the operation cannot be complete because i dont have sufficient privilages for power management bundle,after authenticating..Anyone can help with this. My password was correct, so dont know why.

Never mind peeps, got it working after repairing permissions on the disk.

Never mind peeps, got it working after repairing permissions on the disk.

Thanks to Keithpk, and all who worked on this

#50
krauli

krauli

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
didnt work on my acer aspire 1694..

#51
Kiphaas7

Kiphaas7

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts

didnt work on my acer aspire 1694..


Same here on a acer aspire 1652. Tho i wanted to hold off posting untill I had something to post. But apparently it is something with the aspire serie.

#52
LeCornutier

LeCornutier

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Gender:Male
  • Location:Palermo
Works very well on my toshiba a60! Great work keithpk, thank you very much!

#53
Thorvald

Thorvald

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
Not working on my Dell X300.

- It does show a battery icon in the menu bar but with an "X" through it. No Batteries Available.
- Tried reboot, unplugging and plugging in battery, fixing permissions, etc.
- Tried unplugging power adapter.

Any things I can do to help narrow it down or assist in updating the driver?

#54
lazetime

lazetime

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Gender:Male
Thanks, you did a great job!
No any problem after install to my Acer Extensa 2600 laptop.
Working good.

#55
krauli

krauli

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
i forgot..
in 10.4.6..
acer 1694 no go :s

#56
Kdubz

Kdubz

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
I can't download it. What's wrong?

#57
fahad

fahad

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
It says I do not have sufficient priviledges to move the files, but im on the administrator account (the only account i have) and it doesn't work after i put my password in..

#58
Phusho

Phusho

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
Works perfectly on HP nx8220
Pentium M 750 1.86 GHz, Intel 915 GM, 1GB DDR2 533, Ati x600 15.4"
10x ;)

#59
EdFlyer

EdFlyer

    Computer Lackey

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts
Works with a 10.4.6 installation on a gateway 7515gx
Amd Athlong 64 mobile 4000+. Ati Sb450 chipset.
Calculates time and everything.
Thanks.

#60
Cupertino

Cupertino

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
Great work putting this together! The battery meter works quite well (despite sometimes showing 102% charge...weird), but seems to be dead on when plugged in and not.

Screen will sleep when I set it (15 mins), but if I go to the Apple Menu and select Sleep, or close the lid, it'll go to sleep (pulsing power light and all), but never wake up. Well, not 100% sure of this. When I open the lid, hit the power button... the HD spins up, my DVD drive spins up... like it's coming out of sleep. But the screen stays pitch black.

So, an improvement from before (where I couldn't even access any power management stuff), but still having quirky issues. Is there anything else I can try, to help figure this out?

Thanks again,
-Cupertino





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy