Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 

14 posts in this topic

Recommended Posts

i have also noticed this with my geforce 210...worked out of box...i get resolution selection but there is no splash effect when adding widgets which i assume means no qe/ci and no mirroring to my atv.....i may try efi string instead of graphics enabler=yes

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have GeForce 8600 GT and it works out of the box. No need for any kexts.

 

is system go sleep ? my 8800GT can't sleep, screen frzee

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have installed OSX 10.8 working fine and install the drivers the computer is reading but the resolution is not enable as well as QE/CI

 

 

1znacrn.png

the normal PCIe Lane Width is x16 .. while yours is 1x, it has something to do with your pcie bios setting

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×