Jump to content

AMD and Retail Snow Leopard 10.6.5 --> 10.6.8 Final[GUIDE]


1,350 posts in this topic

Recommended Posts

I start over again the setup and follow exactly your guide and I use the older version of "FakeSMC rev.319" and use the fix cmos reset kext you linked, and now can boot without the boot cd and I fixed the annoying cmos reset :D

 

so my next step is now find the way to get my HD 4850 works... ;)

 

ATI QE_CI exotic cards patch for 10.6.4 not working for my card... :(

trying another...

I start over again the setup and follow exactly your guide and I use the older version of "FakeSMC rev.319" and use the fix cmos reset kext you linked, and now can boot without the boot cd and I fixed the annoying cmos reset :)

 

so my next step is now find the way to get my HD 4850 works... :)

 

ATI QE_CI exotic cards patch for 10.6.4 not working for my card... :D

trying another...

 

 

try this method

I'm fed up.... i really cant make it work.... :wacko:

Maybe i should get a new one which "fully" function one....

which will you recommend?

 

Sapphire HD5770 works or not?

 

thank you anyway...

 

 

this card work very good for me with boot file all thing work ;) 2dvi and display port and hdmi but didnot test it :)

i see, i would like to get one... but there is a lower grade a bit one... hd 5750 sapphire one also... dunno it works also?

 

Now the snow leopard everything is good, only except graphic card :( i have 2 monitors...

 

will work but i perfere 5770 it is very good

 

in apple mac

 

5770 is on macpro

 

5750 is on imac

I just got a 5770, hope it works. :)

 

Do I need to get some kext for the card?

 

Thanks.

 

 

you have two ways

 

first way

 

using ATY_INIT KEXT

 

http://www.mediafire.com/?3chjfxra57u02ix

 

then restart

 

and usinf update

 

to install gfx update 1 after updating to 10..6.4

 

this if you want only two display

 

if you want three display

 

try this

 

second way

 

use this boot file

 

http://redirectingat.com/?id=292X457&x...9646%26st%3D460

 

replace it with one in root

 

then add graphicsenabler to boot plist

you have two ways

 

first way

 

using ATY_INIT KEXT

 

http://www.mediafire.com/?3chjfxra57u02ix

 

then restart

 

and usinf update

 

to install gfx update 1 after updating to 10..6.4

 

this if you want only two display

 

if you want three display

 

try this

 

second way

 

use this boot file

 

http://redirectingat.com/?id=292X457&x...9646%26st%3D460

 

replace it with one in root

 

then add graphicsenabler to boot plist

 

I install the ATY_INIT KEXT, restart and install graphics update (already updated to 10.6.4) and restart i get screen... :(

 

post-651749-1283109699_thumb.jpg

what is your card brand

 

can you setup new install :blink:

 

card is sapphire 4770...

 

going to setup new install later...

 

when the screen goes wrong, i see the desktop through VNC, i check the graphic.. the chipset model is Unknow, VRAM=256mb...

 

is it must install the graphic update from apple?

 

I am so tired... ;)

card is sapphire 4770...

 

going to setup new install later...

 

when the screen goes wrong, i see the desktop through VNC, i check the graphic.. the chipset model is Unknow, VRAM=256mb...

 

is it must install the graphic update from apple?

 

I am so tired... ;)

 

you say hd4770

 

my card is hd5770

Sorry... it's HD5770 :P

anyway... will try a new install.... <_< thanks. :D

 

isend to you my mail if you have problem talk with me on messenger :P

 

Thank you very much for your quick replies.

 

I'll let you know how it goes after I get the retail disk (I just purchased it on eBay).

 

ok

HP dv6840ew

 

>AMD Turion 64 X2 Mobile TL-64 sse2 sse3

>Northbridge NVIDIA nForce 520 rev. A3

>Southbridge NVIDIA ID0442 rev. A3

>RAM Corsair 3986mb

>nVidia geforce 8400m GS 256mb

 

error: failed to load kext com.nvidia.driver.SuperNForceATA (error 0x00000e)

 

What should i do?

 

Thx for reply

HP dv6840ew

 

>AMD Turion 64 X2 Mobile TL-64 sse2 sse3

>Northbridge NVIDIA nForce 520 rev. A3

>Southbridge NVIDIA ID0442 rev. A3

>RAM Corsair 3986mb

>nVidia geforce 8400m GS 256mb

 

error: failed to load kext com.nvidia.driver.SuperNForceATA (error 0x00000e)

 

What should i do?

 

Thx for reply

 

send me picture of that :)

×
×
  • Create New...