Jump to content

1 Screenshot




User Feedback

Recommended Comments

\thanks working good with hdenabler :D

 

 

edit : the sound is horrible after listening  couple minutes ,i hear  buzzzzzzzz   then i need to stop video and wait couple seconds then do again ...... 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

@ham4ever: It might be an incorrect bus speed value calculated by Clover. If you use Clover, make sure you have a recent revision. Should the problem persist, set a manual value for BusSpeedkHz.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Yes, Chameleon shouldn't cause this problem, at least I didn't hear of it yet. Does it happen on every boot or only sometimes?

You should try older AppleHDA versions and see if you get the buzz.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

@tumoxep: As far as I know it shouldn't matter if you use Intel or AMD in this case. Did you check if layout-id 1 is injected successfully and did you rebuild the kernel cache?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

I have the same "buzz" issue others mentioned. I am using DSDT and Chameleon.

 

I didn't have the issue before when using the "bundle package that we shouldn't mention here", which is also said using toleda's patch...

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Very noisy and good audio track is very silent.. - through backpanel green jack connector on my Asus P8 Z68V-LE mainboard.

And same setup is Windows and Linux sound clear.

 

 Sound through orange - digital out is ok, in wifi headphones.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

I tried old 2.5.3 version here is still some noise, but sound is much better in general and volume is ok.

 

  AppleHDA is compatible, how is differece, between Realtek a AppleHDA driver, will it work?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
×