Jump to content

VoodooHDA


  • Please log in to reply
363 replies to this topic

#361
FransNetwork

FransNetwork

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 90 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
I found a fix with the Crackling sound and Delay sound, I seen it somewhere on the forum (not here) but can't remember where i found it but when i do ill edit it out and put the link to it.

Also i have tried Boom (Boom is a simple volume booster and system-wide equaliser that lets you boost the volume) This won't effect the crackles in the sound and can be found here: http://www.globaldelight.com/boom or you can get it on the App Store for about £4.99/$6.99.

Attached Files



#362
davidkozat88

davidkozat88

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
Hi guys so I have a CLEVO w370et and the only thing not working at all is the Audio ALC 269.... I have install what I believe is the latests VoodooHDA 2.7.3... and after editing the Dev Id to the according one in the info.plist inside the kext I get this cpu panic... do you guys have any idea what i could be doing wrong... fortunately my laptops bios allows me to disable the audio card, which is handy... just before I get the cpu panic I can hear the speakers "Pop"

Thanks in advance.

Attached Files



#363
nutric

nutric

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Gender:Male
  • Location:Croatia
I just want to post a fix i haven't found anywhere on the net. A quick rundown of the problem. I installed the latest voodoohda kext and prefpane but my onboard device couldn't be rceognized even if i wrote the device id for both the hdmi and onboard sound separately. Voodoohda recognized only the vcard hdmi. The fix was to restore the modified HDEF device in dsdt to it's original form. Booted WithKexts and both devices were instantly recognized and working. Good hacking!

#364
csasa977

csasa977

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Hi guys...This voodooHda 2.7.4 finally make my sound card Via vt1708s work after days 0f searching on Mountain lion 10.8.2 but somethimes when i watch something on youtube hear crackles...





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy