Jump to content

10.6.5 Released

- - - - -

  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
enb14

enb14

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 615 posts
  • Gender:Male
  • Location:Central America
http://www.macrumors...ac-os-x-10-6-5/

According to macrumors 10.6.5 has been released

#2
dothacker

dothacker

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Garland, TX
AHHH!!!! i wonder if i could install this without crashing... :) will try when i get home from work

#3
anonymous86

anonymous86

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
Where can I find the Combo-Updater? oO

#4
Dellmantt

Dellmantt

    STILL LEARNING

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,122 posts
  • Gender:Male
  • Location:AUSTRALIA

Where can I find the Combo-Updater? oO

http://www.insanelym...p...t&p=1580285

#5
anonymous86

anonymous86

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
Thank you!

#6
krokis

krokis

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 2 posts
Updated!:

Asus P7p55d-e Evo
I7 860
ASUS ATI 5770 1gb

No problem, all working.

Cinebench = Same scores

#7
Mizooy

Mizooy

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 3 posts
GA-P55M-U2 rev1.1
i7 980 Lynnfield
Powercolor Radeon HD 5870 1GB

Works fine.
Just reinstalled AppleHDA from 10.6.2 for Soundz!

#8
stefano.85

stefano.85

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 232 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
same here on my first system in rig, all works perfect, just replaced applehda for the alc1200 chipset. what about the bench scores....the same as before....(geekbench 2.1.7) :(

#9
madmac007

madmac007

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
updated to 10.6.5
KP on reboot,
will check again to see where it fails.

My system:

hp pro 3000 Desktop
Dual core 3.08
4Gb Ram
160Gb Hard drive
Onboard video, sound and Nic.

madmac

#10
XLR

XLR

    2cores1cpu.mov

  • Donators
  • 913 posts
  • Location:חולון
Run your benchmarks before and after updating, see if there's a difference. I always forget about this. :D

#11
Nameci

Nameci

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
  • Gender:Male
Posted Image

Uh-oh. Lost sound, although listed on System Profiler, but no sound device on System Preference. Reinstalled hacked appleHDA to have sound back back.

QE/CI properties as well not found on graphics on System Profiler. But QE/CI is still enabled, still got transparent menu bar.. :P

Posted Image

Whew!

Posted Image

Those were the files, update have installed, the AppleHDA files I have reinstalled to make sound work again.

#12
BigKev

BigKev

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
Updated to 10.6.5 without any problems.

Cinebench showed slightly better GPU performance (up from 36.07 to 36.32), CPU remained at 7.28.

i7 920 @ 4.2GHz
GA-EX58-UD5
6GB RAM
NVIDIA GTX285

Original OS X install using Digital Dreamer's excellent guide.

#13
olykwon

olykwon

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
No problems on my Lattitude D830 updated and runs perfectly fine for those with a modified kernel though i wouldnt be able to tell. im about to try and up an AMD system =D

#14
Kabooka

Kabooka

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
Works fine on my Asus P5QPL-AM

Attached Files



#15
tutu101

tutu101

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
Updating to 10.6.5 stopped my USB working (including keyboard and mouse). Fix is to use 10.6.4 kexts it seems.

#16
ANARCHiNTOSH

ANARCHiNTOSH

    Loldermort!!!!

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 221 posts
working well for me

#17
mac09hack

mac09hack

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 109 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nashville TN
  • Interests:Building MacOS X PC's

http://www.macrumors...ac-os-x-10-6-5/

According to macrumors 10.6.5 has been released



Have Hackintosh - Gigabyte GA-EX58-UD5 with Intel i7 920 and EVGA Invidia 9800GTX+ 512 video card.
Updated from 10.6.3 to 10.6.5 today. Everything went just like I was on a MAC.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy