Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Mizooy

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. 10.6.5 Released

    GA-P55M-U2 rev1.1 i7 980 Lynnfield Powercolor Radeon HD 5870 1GB Works fine. Just reinstalled AppleHDA from 10.6.2 for Soundz!
  2. Radeon HD 5870 / HD 5850

    Yeah, the performance still need to get better but it's already nice to have something that works. For Sponza: Just download "smallluxgpu" from macupdates.com, it's already built-in.
  3. Radeon HD 5870 / HD 5850

    Just got work my Powercolor Radeon HD 5870 1GB (Non-Eyefinity ) with the last rv513 from the HD5770 Thread. Works fine w/o problems - 64bit, no fan problems. Preparation: - Make an ROM of my Powercolor in Windows ( Download here ) Install: - Install Mac OSX Retail 10.6 with [url=&quot;http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/&quot;]#####[/url] - Upgrade to Mac OSX 10.6.4 - Install Chameleon 2 RC5 rv513 from here - Puted the .rom File in /Extra - Replace the old "Boot"-File with Khairy's "Boot"-File vom rv513-Trunk ( here ) - Edited my com.apple.Boot.plist with these Entries & Restart: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>Graphics Mode</key> <string>1920x1200x32</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>Kernel</key> <string>mach_kernel</string> <key>Kernel Flags</key> <string>PCIRootUID=1</string> <key>Legacy Logo</key> <string>Yes</string> <key>PciRoot</key> <string>1</string> <key>Timeout</key> <string>1</string> <key>UseAtiROM</key> <string>Yes</string> <key>UseAtiVideoROM</key> <string>Yes</string> </dict> </plist> - Install the Mac OS Graphics Update 1.0 - Works! Notes: Before rv513 always got KPs with the X3000 kexts. This trunk revision solved the problem! 24,864 fps in Cinebench 28,5s in Sponza Ultra