Jump to content

[GUIDE] *NEW* Snow Leopard Retail on ASUS P6T Deluxe V1&V2


  • Please log in to reply
1774 replies to this topic

#1761
hugeschnauzer

hugeschnauzer

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
Nobody?

#1762
redwood36

redwood36

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
Hello, Im getting a checksum error, I have the IDE DVD drive in slave. I burned the latest version of the distro.

specs:

Asus p6t Deluxe v2
i7920
nvidia gtx 285

Ive done this before actually and I forget how it was resolved. Unfortunately either this or another site has deleted their old messages. Hopefully someone can answer this simple question. Believe me, ive scoured the internet for an answer and have yet to find one. many thanks!
  • _95 likes this

#1763
redwood36

redwood36

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
Hi Im having a problem with the internet, it frequently is slow and fails to connect to websites. However it does work, as begrudgingly as that may be. Is there anyway I can solve this? Perhaps a new network card?

Also the driver for my cd drive didnt work. Is it because I am on IDE. I was able to install the sl through an old dsdt that I had burnt previously. However, the dvd drive still does not work even now in the OS.
All help is deeply appreciated. This problem is really keeping me from spending any significant amount of time on this partition.

#1764
hugeschnauzer

hugeschnauzer

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
Hi guys.

Im using p6td deluxe, autopatched dsdt, macpro 4,1

I guess my copy/write speeds are ok, but i found the interface navigation really slow when theres a Hard drive activity.

I friend of mine told me about disable Quartz beamsync, and the interface becomes faster..but not enough.. i still feel the slow effect... its worst between 2 harddrive transfers..

Lost a lot of time until now

please help

link for project osx:
http://www.projectos...amp;#entry15530

#1765
APCTK

APCTK

    InsanelyMac Protégé

  • Donators
  • 18 posts
Hello Fabio,

could you please help us? :help:

Original link in your post are broken and we need for i7 950 + P6T SE under Snow 10.6.8:

- DSDT

plus E/E:

- FakeSMC.kext
- P6T-SE.kext

and S/L/E:
AppleHDA.kext

We usually use Chameleon RC2 853

Our original configuration lost some file and now we got a lot of Kernel Panic :-(

Thanks a lot in advance,
APCTK.

#1766
eskatonia

eskatonia

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
Hi, I've got an ASUS P6T Deluxe V2 / i7 core 920 / 24GB DDR 3 133Mhz RAM all running fine on 10.6.8 following this guide a long time ago. I just bought a core i7 980 that I want to swap in. I see I will need to apply some DSDT patches and/or patch the kernel to get it working. The attachments for DSDT for core i7 980 on third post don't seem to work, can anyone provide a link?

If I just swap the new CPU in and don't change anything, will it boot at all? or boot and only see 4 cores? Actually I can live with all cores not seen under OS X, I'll reboot to Win7 for heavy rendering, I just want to get it up and running at same speed as current or better by easiest method.

#1767
cribanga

cribanga

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Hi Guys ! Thanks for all your work ! my bootloader i think is working fine and my bios settings are correct because if i use my grey 10.6.6 disc after bootloader i boot perfectly , however , i get an error saying "mac os x cannot be installed on this computer" and option only to restart . from what i've read my grey disc can only be used on my laptop , dunno if thats true ? I Have tried countless versions and any other version that i have from all sources panics and gives me this error and does not reach the os install screen :
panic(cpu 4 caller 0xffffff80002cef74): Kernel trap at 0x 0000000000000000000000000000000000000.....
Do i have to buy a different version ? If anyone knows anything let me know thanks in advance .
I am using bootloader boot 132 v 1.15 which i got somewhere on this site .

My Specs are :

Asus P6t deluxe v2 Core i7 920 @ 2.66
OCZ reaper 6gb ddr3 1866mhz (only using 4gb duing install)
Evga Gtx 295 1792 mb
1.5tb caviar green (unplugged during install)
500gb seagate barracuda(plugged in on sata1 during install)
Thanks Guys

#1768
hugeschnauzer

hugeschnauzer

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
The links are dead.. Reupload please?

tks!!

#1769
hugeschnauzer

hugeschnauzer

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
Hi.

Im trying to make Speedstep work properly on P6td Deluxe.

Im also looking for the latest DSDT (3.5 i mean)
Any hints?

regards

#1770
ayacode

ayacode

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
I'm also looking for the latest DSDT. Can anyone help provide it?

Anyone who might have downloaded it before?

Also, does anyone know if that latest DSDT works on ML?

Thanks

#1771
scott_donald

scott_donald

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 301 posts
  • Gender:Male

I'm also looking for the latest DSDT. Can anyone help provide it?

Anyone who might have downloaded it before?

Also, does anyone know if that latest DSDT works on ML?

Thanks


the other lion thread that superseeded this... all my ML is working fine...

#1772
ayacode

ayacode

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
Hmm, I saw a few Lion posts in this thread. Can you tell me which one you followed?

The only think I'm having trouble with is wake from sleep.

I just made this post about my issue in detail, if you have time to look =).

http://www.insanelym...howtopic=281550

Thanks.

#1773
stil86

stil86

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts

The links are dead.. Reupload please?

tks!!


QUOTE !

#1774
dgobe

dgobe

    InsanelyMac Geek

  • Donators
  • 228 posts

The links are dead.. Reupload please?

tks!!


I added an untested ISO file to the first post, as is. Just came across an old hard drive with the stuff on it, it's not 1.15 but something I was working on after that.

#1775
hugeschnauzer

hugeschnauzer

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
Hi dgobe
Thank you very much
It doesnt work with Macpro 4,1
Just 5,1
Is it ok to be 5,1?

Best regards

Rodrigo





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy