Jump to content
InsanelyMac Forum
ericinLA

Newbie Help

Recommended Posts

Hi there,

 

Im new to Hackintosh and Ive purchased a Lenovo Y50-70.  Im up and running but have one issue I can't get passed.  I am having trouble getting the video on this machine to go beyond - INTEL HD GRAPHICS 4600 7MB.

Ive got El Capitan running and gone through the guide online, but am stuck.  I don't understand how to edit the config.plist.  Its running great aside from the display.  Any help would be appreciated.  

 

Thanks,

 

Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I have successfully installed El Capitan on my Lenovo Y50-70.  I have the following specs -

 

i7 4720 2.6 

15.6 FHD screen

 

It has both Intel and Nvidea cards.  

 

 

Here is my issue, and no matter how many times I try I can't get it working - THE VIDEO stays at - Graphics: DISPLAY 7mb

All the sound is not working.  I followed that "guide" that everyone recommends but still no go :(  Im stuck and really ould appreciate help from anyone who has gotten passed this issue.   Ive installed all the kext files Im supposed to, I think?

I tried asking for help on that "other" site, but was banned and I really just need to get this working.  

 

Can anyone help?  I can help you possibly with something if you can help me :(

 

Please and Thank you...

 

Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have successfully installed El Capitan on my Lenovo Y50-70.  I have the following specs -

 

i7 4720 2.6 

15.6 FHD screen

 

It has both Intel and Nvidea cards.  

 

 

Here is my issue, and no matter how many times I try I can't get it working - THE VIDEO stays at - Graphics: DISPLAY 7mb

All the sound is not working.  I followed that "guide" that everyone recommends but still no go :(  Im stuck and really ould appreciate help from anyone who has gotten passed this issue.   Ive installed all the kext files Im supposed to, I think?

I tried asking for help on that "other" site, but was banned and I really just need to get this working.  

 

Can anyone help?  I can help you possibly with something if you can help me :(

 

Please and Thank you...

 

Eric

Hi, welcome to insanelymac :)

What is "that guide"? Explain how did you manage to install OS X on that laptop then attach CLOVER folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for replying so quickly :)  I used [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] to create the USB, and [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] to install the loader.   The guide I'm discussing is one that everyone sends me a link for on the tonymacx86 site written for the Y50-70.

 

Im very computer literate but must be missing something?  Ive tried a couple of the apps here to fix the audio - APPLE HDA PATCHER but Im not sure which realtek I have?  Im sure this is not a difficult problem, and probably just needs a quick tweak, but Im not having success :(  

 

Do you have any suggestions?  

 

thanks again,

 

Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites

Use supported methods (click on the links on your message for more infos). Create a bootable usb installer with createinstallmedia and install clover on the usb stick. UEFI mode and osxaptiofix2drv. ;)

If you need help for the configuration of your config.plist or for the kexts needed (for sure you will need FakeSMC.kext and VoodooPS2.kext), feel free to ask. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why did you've opened 2 topics?

 

Newbie Help 

 

Please read our Forum Rules:

# Only post your post once (1). This keeps the forum cleaner and makes it easier to find what you are looking for.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×