Jump to content
Sign in to follow this  
spang1974

Need the unpatched "Stock" AppleUSBXHCI.kext from 10.9

3 posts in this topic

Recommended Posts

Could anyone out there post/upload the "Stock" AppleUSBXHCI.kext file from OSX 10.9. I deleted mine by accident (don't even remeber doing this or why I would?)and cannot locate a copy of the unpatched version anywhere. My USB 3.0 ports were working fine with my HGST Touro USB 3.0 drive but now I cannot get them to write at USB 2.0 speed. Even with the GenericUSBXHCI installed.


 


Cheers


Spang1974


Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Download the combo update from here and extract what you need with Pacifist.

Thanks, didn't even think of that? Must be working too much and not playing enough:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By JDizz
      #UPDATE AS OF APRIL 27, 2018 Thursday, 3:53 PM EST

      SIMPLE INSTRUCTIONS
      After you figure out how to get High Sierra 10.13 or 10.13.4 installed to a USB with Clover Bootloader, and you're loaded onto MacOS High Sierra:

      Download Clover Configurator and MOUNT your partition and OPEN it to reveal your EFI folder. Delete it.
      Simply download the attached ZIP and unzip it by double clicking it. Then copy and paste the EFI folder you unzipped to the location of your mounted partition.

      Done. Enjoy. Special thanks to Jake Lo !


      WORKING [Dell M6800 - High Sierra 10.13.4]
      Sleep/Wake WHILE THE POWER CORD IS PLUGGED IN (Not from closing the screen down, but from clicking the Apple logo and sleep or by timer).
      Wi-Fi (AirPort Extreme) via Broadcom BCM43xx.
      2 USB ports on the LEFT side as USB 2.0/3.0 and the 1 USB 2.0/eSATA on the back.
      KeyBoard.
      TouchPad (With MultiTouch - Fully functional)
      iMessage, iCloud, FaceTime, AppStore work perfectly.
      NVIDIA Graphics work perfectly thanks to the Lilu and NvidiaGraphicsFixUp kext. THIS FIXES THE BLACK OR BLANK SCREEN PROBLEM.
      DVD-Drive/Burning if you even care to use CD, DVD disk.
      Bluetooth (Works even with Apple HomePod =] )
      Ethernet/RJ-45
      2 USBs on right side as USB 2.0/3.0
      Native Sound (On board Speakers and can adjust sound with buttons)
      SD Card Readers
      Adjusting Brightness (Download an app from the AppStore called Brightness Slider -OR- use Night Shift [will not adjust brightness, but will be bearable]).


      NOT WORKING [Dell M6800 - High Sierra 10.13.4]
      Headphone Jack (Excessive Static)
    • By ivanagui2
      VMQemuVGA display adapter driver for OSx86 running as a VirtualBox guest. The binary should work on all OSs from Snow Leopard up to Yosemite 10.10. It allows to set different screen resolutions in VirtualBox from System Preferences.   The changes I've made to the fork have been minimal.
      GitHub project page Binary and source releases Special thanks:
      PureDarwin
      probonopd
      rafirafi
      Zenith432
      VMware, Inc


    • By zeg66
      Please help me with this 10.9.5 system. Motherboard: Gigabyte 965p-s3 rev3.3, gpu: Ati Radeon HD6450 (dvi/hdmi/vga). 
      Using any of the 3 ports on the 6450 (dvi, hdmi, vga), I see all the white letters on black background during boot but when they complete and it's time for the graphics to start I get a black screen and sometimes a restart after that. Using Clover 4411. Is there any way to get past this?
    • By zeg66
      Could you please help me enable the VGA port on the GT710 in 10.9.5 13F34 ? 
      It is currently booting fine through its HDMI port, web driver 334.0103f01 and config.plist arguments checked: Verbose (-v), npci=0x2000, dart=0, nvda_drv=1
      The nvidia GT710 works fine through its VGA port and web drivers on a friend's Mac Pro 3,1
      I must soon return this borrowed HDMI monitor, mine only has a VGA port so I'd appreciate your input.
    • By zeg66
      Have managed to boot into Finder without a usb but cannot see the outside world. Could you please help me to enable Marvell 80E8056 ethernet access on 10.9.5 13F34 ?
×