Jump to content

Zijn hier ook nederlanders?

- - - - -

  • Please log in to reply
352 replies to this topic

#41
alc0h0lic

alc0h0lic

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
  • Location:[ NL FTW! ]
Alles draait als een tiet hier :) (zeg dat maar eens in het engels)

#42
spuke

spuke

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
Nog een Belg hier, kwam hier terecht via Kasper's linkje in z'n signature dat me opviel. Ben hier reeds sinds de 10.4.6 build en heb sinds een maandje ofzo alles werkende gekregen. 6600GT AGP QE/CI was vooral diegene die tegenwerkte :thumbsup_anim:.

#43
Kaspers

Kaspers

    Pro

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 315 posts
  • Gender:Male
  • Location:the Netherlands
Haha nice :thumbsdown_anim:

Hier draait het ook nog steeds super, maar eens een disk image maken.

#44
Kaspers

Kaspers

    Pro

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 315 posts
  • Gender:Male
  • Location:the Netherlands
Ik heb er weer een PC bij !

Medion md5000 apparaat.. moet nog ff drivers zoeken, zal Wizkid4590 (nederlander) ff vragen, aangezien ik zag dat hij ook een md5000 had..

#45
Ralph Hees

Ralph Hees

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
Ik heb hetzelfde probleem als Pivni Pes. Ik heb 3x geprobeerd (Mac-OS-X-10.4.7-AMD.Intel-(JaS)-ISO-Repack.rar), maar bij alle 3 de keren bleef hij hangen.
Dit is mijn systeem:
Targa PC 3400
AMD Athlon 64 3400+
1 GB Ram
Nvidia Geforce 6645

#46
intrax

intrax

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 221 posts

Alles draait als een tiet hier :thumbsup_anim: (zeg dat maar eens in het engels)

En hier LOOPT het als een tiet dacht ik toch en dat is geen turks ! :thumbsdown_anim:

#47
Kaspers

Kaspers

    Pro

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 315 posts
  • Gender:Male
  • Location:the Netherlands
Ik heb er ook weer een 100% h4ck1ngt0sh bij.

Intel Pentium 4 Northwood @ 2,53GHz met 512MB ram en een 120GB hdd.
Geluid werkt, netwerk werkt en video met QE en CI.

Deze week ga ik 1 van de 2 banken die gevuld zijn met 2*256MB vervangen door een 512MB module, waardoor ik 768MB erin heb, hopelijk draait dat wat sneller..

#48
Wizkid4590

Wizkid4590

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Gender:Male
  • Location:Doetinchem, The Netherlands
  • Interests:Hanging out with friends<br />Gaming <br />My iPod :P<br />Taking/editin...
Ik heb ook al een tijdje 768MB en heb ook 512MB gehad en ik merk wel duidelijk verschil in snelheid! Kaspers. het is dus zeker aan te raden om het te doen!

P.S. de CPU draait op 2.67GHz :P

#49
Kaspers

Kaspers

    Pro

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 315 posts
  • Gender:Male
  • Location:the Netherlands
Zit nu inderdaad 768MB in, werkt verder prima.
M'n zusje gebruikt hem nu, in de hoop dat die later ook naar een mac mini overstapt.

Toch geeft het tekort aan een SSE3 instructieset wel een dikke snelheidsdaling..
Maar je {censored} hem beter OSx86 laten draaien, dan hem in een hoekje laten staan stof te vergaren.. -> recycling

Edited by Kaspers, 08 February 2007 - 10:32 AM.


#50
Hansaplast

Hansaplast

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Gender:Male
  • Location:Osceola, WI, USA
Hier nog een Nederlander (woonachtig in de USA) ... :)

MacBook Pro (15") en een Hackintosh met Mac OS X 10.4.8 en NATIT ...

Intel D975XBX mainboard, Intel Core2Duo 2,13Ghz CPU, 400 Gb SATA-II disk, ATI 1800GTO, twee 20 widescreen LCDs, 2Gb RAM, en een Plextor SATA DVDRW ...

#51
Morrog

Morrog

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
En ik ben Belg, gewoon wonend te Belgi :P *joins the club*

Gisteren een JaS 10.4.6 geprobeerd maar keyboard werkte ni, en vandaag was mijn install dood. Anyway, morgen nog es proberen op een andere partitie. Ben wel beetje in de war ivm die SSE patches...

Specs:
ASUS A8N5X moederbord
AMD Athlon64 Venice 3200+ CPU (SSE, SSE2, SSE3 volgens CPU-Z)
1GB DDR400 RAM
40GB ATA HDD (Windows XP)
120GB ATA HDD (OS X op 10gig partitie)
Geforce 7600GT 256MB VGA
Realtek ALC850 onboard audio

Kan dus in theorie alles aan, maar de system profiler toonde geen SSE3. Mij is verteld da ik daar ni moe naar kijken, ma kweet nu ni welke SSE patches ik moet aanklikken... Enkel SSE3 of enkel Base of ook SSE2... :pirate2:

Maar.. OS X heerst :P

Edited by Morrog, 15 February 2007 - 08:00 PM.


#52
Kaspers

Kaspers

    Pro

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 315 posts
  • Gender:Male
  • Location:the Netherlands
Enkel SSE3.
En ga voor 10.4.8, naar mijn mening veel stabieler.

Succes!

#53
zuras

zuras

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
Hoi!

Ik ben Pool maar ik woon in NL.

Dit is mijn Hactintosh:

2x Xeon 2,8 GHz 800 FSB
Supermicro serwer motherboard X6DA8-G2
2 GB ram
ATI Radeon X850XT PCI-ex 256MB
2 x Maxtor 160GB
Mac OS X 10.4.8

Alles werkt prima, alleen RAID doet niet.

De groeten,

#54
buffalobitch

buffalobitch

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgium
Ik heb ook dit topic opgemerkt.
BTW kaspers: zit jij niet op GOT ook??? :P
Jij hebt bijna volledig dezelfde specs als ik, behalve de grafische kaart en het geheugen, maar dat geheugen zal wel zo veel verschil niet maken...

Ik ben aan het proberen om mijn P5WDH deluxe aan het werk te krijgen. Audio en internet enzo.
Ook grafische kaart (x300 marcheert hier niet zo denderend).

Ik ga voor een kammeraad ook een P5E sli bordje met een 8800GTS proberen te ihacken, dus zal hier nog wel een tijdje zijn vrees ik...

Edited by buffalobitch, 24 February 2007 - 12:26 PM.


#55
Kaspers

Kaspers

    Pro

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 315 posts
  • Gender:Male
  • Location:the Netherlands
Haha ja daar zit ik ook :D.

Prima moederbord btw, weinig problemen mee gehad om hem compatible te krijgen..
Succes !.

#56
buffalobitch

buffalobitch

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgium
Ik heb momenteel problemen met mijn harde schijven.
Ik had xp en OSX geinstalleerd, en wou nu vista der ook op zetten, maar op geen van de partities die ik had aangemaakt wilt die installeren.
Als de schijven in raid0 staan heb ik geen problemen.

De moeilijkheden met mijn harde schijven zijn begonnen na de eerste install van osx. Ik had mijn andere schijf geselcteerd en daar dan een partitie op gemaakt, maar die install is mislukt.
Daarna werd die schijf als BAD aangeduid door Partition magic, kon ze niet formateren ofzo.
Uiteindelijk heb ik de schijf weer herkenbaar gekregen door een raid0 array aan te maken en dan weer te wissen

Maar ik krijg vista dus op geen van de twee schijven geinstalleerd.
Ik heb nu weer alles gewist, ook door die raid0 array te maken en dan weer te deleten.
Ik wil nu met gparted partities maken maar die herkend mijn schijven niet.
Het is nochtans de nieuwste versie van gparted...

Begin een beetje moe van te worden van die problemen...

#57
Kaspers

Kaspers

    Pro

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 315 posts
  • Gender:Male
  • Location:the Netherlands
Als je 2 schijven hebt, kun je dmv F8 of F9 of F11 (weet ik niet meer zeker) via de boot selector de opstart hdd kiezen, zet gewoon Vista op de ene, en OSX op de andere, lijkt me niet al te lastig...

#58
buffalobitch

buffalobitch

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgium
Het probleem is dan hoe ik een FAT32 partitie maak voor OSX.
Want de vorige keer had ik dat niet gedaan en nu heb ik niets anders dan problemen...

#59
Kaspers

Kaspers

    Pro

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 315 posts
  • Gender:Male
  • Location:the Netherlands
Dat hoeft helemaal niet, alleen als je met 1 disk voor dual boot gaat, aangezien de Mac OS disk utility niet een partitie kan aanmaken zonder de schijf te wissen, maar wel een FAT32 partitie om kan zetten naar HFS+. Gewoon formatteren dus met de disk utility, en de andere schijf met de Vista installer doen.

#60
buffalobitch

buffalobitch

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgium
Ok, je bedoelt dus: vista installeren, met fdisk format doen van de andere schijf en omzetten naar FAT32.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy