Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About zuras

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi! I want to built Hac Pro with following hardware: 2x Dual Core Xeon 5150 2,66MHz Woodcrest Supermicro motherboard X7DAE with Intel 5000X (Greencreek) Chipset,Intel (ESB2/Gilgal) 82563 Dual-port Gigabit Ethernet Controller, AC97 Audio 2GB 533MHz DDR2 ECC FB-DIMM 2x SATAII Maxtor 160GB via ESB2 Controller ATI X1900Xt 512MB Will it work?
  2. ADAPTEC AIC-7902

    No, I don't get anything at all. It looks like from software side (I mean OS X) everything is ok, but Raid controler can't handle it. ??? Maybe I need a RAID controler driver???
  3. I tried with MouseLocator and it works great on my ATI X850XT PCI-ex. Thanks!!!
  4. Pentium 4

    Nothing happend. It's just the way how System Preferences shows it. I also have two "unknown" Xeons. Don't worry.
  5. Does anyone have an idea how to make Lnksys WM54G ver.4.1 working? Thanks in advance
  6. HI I try to built RAID on my Hacitosh but without any progress. Under Disk Utility I'm able to make RAID disk configuration (RAID ONLINE). After that I'm installing OS X. Installation goes well but when everything is done my computer doesn't boot. I get black screen with pulsing cursor. It seems like it can't find the bootloader, I guess.. Any ideas? PS. I've Adaptec model AIC-7902 on Supermicro motherboard X6DA8-G2.
  7. Zijn hier ook nederlanders?

    Hoi! Ik ben Pool maar ik woon in NL. Dit is mijn Hactintosh: 2x Xeon 2,8 GHz 800 FSB Supermicro serwer motherboard X6DA8-G2 2 GB ram ATI Radeon X850XT PCI-ex 256MB 2 x Maxtor 160GB Mac OS X 10.4.8 Alles werkt prima, alleen RAID doet niet. De groeten,
  8. Here one more!!! Intel 3945 a/b/g Please
  9. HI! I have a small question. At the moment I have a server motherboard with two single core xeon's on it, but I want to spend a few bucks and change this two single core for two dual core xeon's ( Xeon DP 3.4 GHz FSB 800 MHz ). Will OS X handle it? Did anyone try a similar configuration?
  10. Uncompressed Avi Problem

    Hi everyone! I've a small problem. I work on a pc machine with windows and os x too. Under windows I capture a video through my tv tuner card that I save as an uncompressed avi file. Later i try to convert that file in Quicktime "mac" or work with Final cut pro but the problem is, that on both "Quicktime" as "final cut pro", I get white canvas with audio but without video. I tried to install several codecs for QT but it's still white. Can sombody advise what codecs should I use or what should I do at all ? Thanks in advance.
  11. Nevermind!!! I solved it!! Now full support (adjustable resolution, Core Image, QT, sleep mode). Thanks phoenix3200
  12. Hi. I've tried with Calisto and Koverg but still nothing. I can only adjust resolution. Does anyone know how to get it to fully work?