Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
horstmc

Can't install Final Cut. Box disabled!

10 posts in this topic

Recommended Posts

hi

 

I'm runnig a GF7300 with full support but I can't install FC.

The Box in the installer is disabled. See Picture.

 

Is there any way to fix it?

Maybe some broken files of a older version?

 

 

thx

 

horst

post-48474-1194182873_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having the same problem. It was a fresh installation without any record of OLD version of FCP installed.

 

Guess the S/N is not matching.......

 

ASUS P5W DH DELUXE

Q6600, 2 X 2GB RAM DDR2 667

1 x 150GB Rapter

7300GT/256

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you found a solution to this? I'm having the same issue. I found if you install anyway with it skipped and reboot, it will still install. You will then see the icon crossed out in the applications. If you double click you will get another error saying that it's not supported on this architecture. I've also tried two different versions of AppleSMBIOS.kext, Also when you replace AppleSMBIOSKext it will ask for a new serial when you install again. (I've tried a couple so I don't think it's the serial).

 

I wonder if its' to do with the kernel. Which kernel are you using? I'm using the stock vanilla kernel and AppleSMBIOS.kext 1.0.12 (From the EFI V8 Package), dsmos.kext 1.0.0d1 (36kb)

 

I thought it was because of the 10.5.2 kexts I was using to drive my new 8800GT. Looking at your specs it obviously isn't.

Share this post


Link to post
Share on other sites
hi

 

i had the same problem

 

i just installed it with pacifist

 

works like a charm

 

Yeah thanks for the info. I was doing a reinstall anyway, and now it works. Weird.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've got the same bug.

I tried to install all the different "kernel patches" that I can found on the Iatkos version, but I'get always the same message in the sending report.

 

help pls

 

my pc:

-MB Gigabyte GA-G33-DS3R

-intel Core 2 duo E6550

-2 GO ram DDR2 6400

-Geforce 7950 GT

-Graveur Blue-ray -DVD (SATA)

-DD hitachi 500 Mo (SATA)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've got the same problem. I installed with Pacifist, and cannot run any of the apps. They crash saying that cannot be run on this framework.

I've got 8800 GT w/ 10.5.2 kexts. Working QE

6600 Core2Quad

ToH Install 10.5.1 update and Golden Kernel

 

I assume maybe the kernel is the problem? Is there a workaround?

 

 

hi

 

I'm runnig a GF7300 with full support but I can't install FC.

The Box in the installer is disabled. See Picture.

 

Is there any way to fix it?

Maybe some broken files of a older version?

 

 

thx

 

horst

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×