Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
wiewiorcwaniak

HELP - I need quick answer!

1 post in this topic

Recommended Posts

I have problem with my first hdd probably with mbr - Windows from first hard disk do not boot I am not sure if it is caused by OSX or two magnets from my broken e-cig (so another problem this day) that I've placed 20 cm from my laptop ;-) but fail boot is on main ssds, hdd where OSX is installed works fine :)

 

I have huge question and I wanna quit help, I've installed Sierra about week ago and I do not know/have time to add proper settings to make Windows boot with clover - clover is on hdd not ssd... but when I tried to boot windows from there I only have white square when I wanna boot Windows on SSD. For but at this time I used only booting drives from bios because I do not know much how to setup it in proper way.s

 

So please help me... because I do have lot of programs that I've using with Windows and I do not have option to boot this god damn thing...

 

Any help will be very helpful... I do not have much time this day to find tuts, but if you have good tut please give me a link (I do not wanna search in this situation because I do not wanna screw my lats os that actually is operable. Also I have only lan connection and also not a long time to use it now, but I will read your posts on tablet.

 

So much thanks for any kind of help :)

 

Edit: Another question how to trust computer to use it with AppStore properly via clover configurator, u use clover.plist posted by another user i wathed Video tut on youtube but probably i’ve done it wrong way on smbios setting i use same type of mac that is showed on the original config but OS X refused to boot. I am happy that i have pendrive with installer and original files so now Sierra booted Ok. So what should i do or that way so what i’ve done wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By necros
      Hi all, new user here.
      I followed the shilohh guide i7-4930k-asus-rampage-iv-extreme-32gb-ram-gtx-770-4gb-success(and some other guides fresh installing) and everything works great but my cpu is flat at 1.2Mhz. 
      I tried every guide here, in olarila and in "others" but nothing works. Surely I'm doing something wrong but I cannot guess what it is. Also tried nullcpu etc..
      My specs are:
      Rampage IV Extreme
      i7 3930k
      Gtx 980
      Mac OS X 10.12.6
      I made my own SSDT too.
      C1E is enabled.
      I leave my Clover Folder here in case someone can shed some light because I'm starting to be desperate.
      Thank you in advance
      Cheers
       
      CLOVER.zip
    • By minombres
      Hi, I recently installed high Sierra 10,13,6, everything is working, but, the boot take 5 - 6 minutes cause appear this in the verbose mode.  

      Kextd Stall [0] 'NVDAgl' 'IOResources'
       
      What I have to do to fix this?   
      I have been searching for a solution but I didn't find anything.
       
      Thanks.
    • By MikixIT
      Ciao ragazzi! Grazie a questo forum con gente fantastica, sono riuscito a installare OS X e in seguito Win 10 su Clover SULLO STESSO HARD DISK
      Ho un problema, di solito utilizzo Kali Linux, la famosa versione di linux in usb in live
      Ora avrei la necessita di dedicargli 15gb di partizione del mio Hard Disk PER INSTALLARLA, e l'ho fatto effettivamente creando una partizione VUOTA tramite utility disco di Sierra.
      Il problema sorge quando io vado a riavviare il pc e quindi ritrovandomi nella schermata di clover, e vedo sempre il solito OSX e il recovery Osx e al posto di Windows 10, mi trovo la partizione di 15gb che avevo creato per windows(con l'icona di windows)
      Siccome ho paura di perdere i dati importanti che avevo su windows, non ho continuato installando Kali, ma mi sono fermato e ho eliminato la partizione sempre da utility di Sierra e come per magia, riavvio e Win10 è di nuovo lì dove dovrebbe stare
      Appena creo la partizione vuota, clover me la sostituisce
      Che devo fare raga?
      Io voglio OSX,Win10 (Che già ho) e Kali(Solo 15gb) sullo stesso hard disk
      Senza perdere dati di Win o Mac
      Gengik ho visto in precedenti discussioni tue, di andare in GUI da clover config . e togliere Windows da quelli nascosti e l'ho fatto, ma il risultato non cambia.
      Grazie per la lettura
    • By NyssSun
      Hello everyone, as you can see in the title, I'm having problems with the graphics driver card (I think).
      Because when I log in for example, the screen start showing to me like some blank lines and then they go away.
      I think it could be some problem related to drivers, but when I go to (Apple Icon), About this Mac it told me the right graphics card, Gigabyte 210 1024MB.
      What could I do to solve this problem ?, when I browse in the internet it happens those glitches in my screen.
      If you want the specifications of my computer are these:
      HP Compaq 8000 elite sff
      Intel Core Duo E7500
      Gigabyte GeForce 210
      4GB RAM 1333MHz
      Thank you for all your help, regards.
       
×