Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Belkin N150 (F6D 4050) USB won't work in 10.8.4

3 posts in this topic

Recommended Posts



I've just got a new Hack up and running - everything is running smoothly other than my network adaptor, which ran perfectly on my last machine. My last machine ran 10.6.3 while the new one is 10.8.4.


I've seen posts that people have been able to get it running by installing the Ralink chipset driver and modifying the kext to include the USB's vendor and product IDs, which is how I previously got it running, but this doesn't seem to work this time. The driver doesn't even list my USB stick so I have to copy and past code, amending the details.


Can anyone please help?


Much appreciated!

Share this post

Link to post
Share on other sites

using a rtl usb wireless is a bad idea example rtl emulates the lan and may not work with all apps plus the kext has to be patched every time u update for the same amount of money u could have bought tplink wdn 4800 or dlink 556 extreme both work oob in osx and use artheros chips

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.