Jump to content
InsanelyMac Forum
  • Announcements

    • Allan

      Solution to create a topic or post.   04/24/2018

      Hello guys. The majority of you are having issues to create a topic or post here. This are a problem with our current theme InsanelyMac.  Now the theme will be the Default IPS. Sorry for any inconvenience.
stonedmind

Asus Zenbook UX32A Mountain Lion 10.8.2

Recommended Posts

Hi all. I playing with Asus UX32A and ML a lot, but a week does not work..

Asus Zenbook UX32A have Core i5 Ivy Bridge with Intel HD4000.

 

Specifications:

http://www.asus.com/...#specifications

 

I fresh install ML on HDD, but can boot only with -x safe boot

I try unsuccessfully kext's from this topic -> http://www.insanelym...ods-tweaks-etc/ Its about very similar model.

 

Have you guys any ideas, how i can run ML on this notebook?

There is some dumps and info about system in attachment.

Videobios dump, Aida64 Report and ACPI tables.

 

If anyone needs more information, please ask.

 

Boot with -v screenshot:

 

22122012075_240.jpgi.gif

acpi_vgabios_aidareport.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Hi all. I get Mountain Lion working on Asus Zenbook UX32A with Clover (Chameleon provide just -x boot).

Video works normally, but screen brightness is less that must be.

In attached file ioreg, DSDT from Linux and generated by Clower, DarwinDumper dump.

 

Can i fix brightness?

Asus_UX32A_dump.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all. I get Mountain Lion working on Asus Zenbook UX32A with Clover (Chameleon provide just -x boot).

Video works normally, but screen brightness is less that must be.

In attached file ioreg, DSDT from Linux and generated by Clower, DarwinDumper dump.

 

Can i fix brightness?

 

Hello, what kind of kext did you use??

Or where should i copy the files you attached?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Call me lazy, but what are the specs of this notebook?

 

If you can only boot with -x, what is the output on -v?

 

To fix the brighness, you need to apply some dsdt patches, perhaps you need a patched kext, struggling with the same issue myself, so i can't provide a sollution atm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Specs:

  • Processor Intel® Core™ i5 3317U Processor
  • Chipset Intel® HM76 Express Chipset
  • Memory DDR3 1600 MHz SDRAM 2 Gb Onboard 8Gb SODIMM
  • Display 13.3" 16:9 HD with EWV (1366 x 768)
  • Graphic Integrated Intel® HD Graphics 4000

 

I trying boot with clover. Get nice work from box, but brightness is small and video sometimes blinks. Video players don't work correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×