Jump to content
InsanelyMac Forum
panavtec

Problems after install AppleIntelCPUPowerManagement

Recommended Posts

I installed on my MSI GT60 0NE-220US Mountain lion 10.8.2 with ######. At this point all ok, if I boot first time from USB I boot OK, im following the instructions for instal from this blog:

 

http://www.cameronjtinker.com/post/2012/08/28/MSI-GT70-0ND-202US-Gaming-LaptopHackbook.aspx

 

The laptop model is quite similar to mine. But after install I get a KP (attached screen) How I can solve? Is there any way no use NullCPU?

 

 

Thanks

post-1094173-0-51194700-1353690812_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



  • Similar Content

    • By JDizz
      #UPDATE AS OF APRIL 27, 2018 Thursday, 3:53 PM EST

      SIMPLE INSTRUCTIONS
      After you figure out how to get High Sierra 10.13 or 10.13.4 installed to a USB with Clover Bootloader, and you're loaded onto MacOS High Sierra:

      Download Clover Configurator and MOUNT your partition and OPEN it to reveal your EFI folder. Delete it.
      Simply download the attached ZIP and unzip it by double clicking it. Then copy and paste the EFI folder you unzipped to the location of your mounted partition.

      Done. Enjoy. Special thanks to Jake Lo !


      WORKING [Dell M6800 - High Sierra 10.13.4]
      Sleep/Wake WHILE THE POWER CORD IS PLUGGED IN (Not from closing the screen down, but from clicking the Apple logo and sleep or by timer).
      Wi-Fi (AirPort Extreme) via Broadcom BCM43xx.
      2 USB ports on the LEFT side as USB 2.0/3.0 and the 1 USB 2.0/eSATA on the back.
      KeyBoard.
      TouchPad (With MultiTouch - Fully functional)
      iMessage, iCloud, FaceTime, AppStore work perfectly.
      NVIDIA Graphics work perfectly thanks to the Lilu and NvidiaGraphicsFixUp kext. THIS FIXES THE BLACK OR BLANK SCREEN PROBLEM.
      DVD-Drive/Burning if you even care to use CD, DVD disk.
      Bluetooth (Works even with Apple HomePod =] )
      Ethernet/RJ-45
      2 USBs on right side as USB 2.0/3.0
      Native Sound (On board Speakers and can adjust sound with buttons)
      SD Card Readers
      Adjusting Brightness (Download an app from the AppStore called Brightness Slider -OR- use Night Shift [will not adjust brightness, but will be bearable]).


      NOT WORKING [Dell M6800 - High Sierra 10.13.4]
      Headphone Jack (Excessive Static)
    • By ivanagui2
      VMQemuVGA display adapter driver for OSx86 running as a VirtualBox guest. The binary should work on all OSs from Snow Leopard up to Yosemite 10.10. It allows to set different screen resolutions in VirtualBox from System Preferences.   The changes I've made to the fork have been minimal.
      GitHub project page Binary and source releases Special thanks:
      PureDarwin
      probonopd
      rafirafi
      Zenith432
      VMware, Inc


    • By clockT
      Vorrei solo un piccolo aiutino nel post installazione su questa config
       
      GA-Z77-DS3H
      Zotac GeForce GTS 250 1024 MB
      SSD
       
      1) Non riesco ad attivare l'audio , e so che mi sto perdendo in un bicchiere d'acqua
      2) Vorrei sapere se il config.plist è configurato bene per la mobo
      3)poi nn capisco perchè dopo il boot vedo un kernel panic ma dopo  va tutto liscio..bah
       
      spero che mi aiutate in questa config
      CLOVER.zip
      Archivio.zip
    • By davideantonio
      Hi guys, I Have an ASUS N752VX, and I've installed mac OS High Sierra, in my laptop. Unfortunately I have some problems with kexts.
       
      NOT WORKING:
      - Touchpad I2C,
      -  Ethernet.
       
      P.S. Maybe , the second one, is caused by my USB Wi-fi, because my wi-fi module seems to not work 'cause it is not compatible! 
    • By Trung_Nguyen
      Hello everyone,
      I'm on Latitude E6230, most of the things are good. But when I shutdown the machine while plugged in, It automatically reboots even with Wake On AC(BIOS) disabled
      Here is the DSDT:DSDT.aml.zip
×