Jump to content

ATI Radeon HD 3200 OsX86


  • Please log in to reply
49 replies to this topic

Poll: Was This Helpful (58 member(s) have cast votes)

Was The kext helpful and working good?

  1. Hell Ya Thanks Man (16 votes [27.12%])

    Percentage of vote: 27.12%

  2. Ya But Not 100% (19 votes [32.20%])

    Percentage of vote: 32.20%

  3. Wrong Driver (19 votes [32.20%])

    Percentage of vote: 32.20%

  4. Screwed Up My System (5 votes [8.47%])

    Percentage of vote: 8.47%

Vote Guests cannot vote

#21
noplex

noplex

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
Doesnt work with Radeon 3200 hd mobile.... :censored2:

#22
noplex

noplex

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
Ive installed kext with osx86tools

Device ID is = 0x9612
and
Vendor ID is= 0x1002


I checked and its Radeon3200 HD. But its still 1024x786 ;)

WHY

what can i do??

In Systeminfo: "No kext loaded"

#23
sadappy

sadappy

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 3 posts
I'm using HP dv4 AMD Turion X2, ATi Mobility 3200 HD

Can change resolution to native 1280x800... but my mouse cursor is seriously distorted
But full laptop LCD resolution :)

#24
hung Do

hung Do

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ho Chi Minh
I have just setup into my PC for ATI Radeon HD 4200 and nothing happen :(

#25
hardknoxni69a

hardknoxni69a

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Gender:Male
  • Location:Webster, MA
  • Interests:Computer Tech All The Way<br />Computer Systems Engineering Tech
This Driver Is For The ATI Radeon HD 3200 Unfortunately QE/CI Does Not Work I Disabled HW Cursor So The Color Block For Mouse Does Not Appear As Stated In Original Post This Is From DONG That Is Why It Says "Big Thanks DONG" If You Want To Install You Can Use Kext Helper Or OsX86 Tools Whichever You Prefer, Or You Can Manually Copy Into /system/library/extensions/, Before You Restart Repair Permissions In Disk Utility If Anyone Has A Way To Enable QE/CI Plz Post A Link Would Be Greatly Appreciated. For TouchSmart TX2 Users Who Have Got Snow To Work I Would Like To Know How Plz. Also There Is A Driver Similar To This For Snow. Thanks. If you have distorted mouse check the info.plist and make sure hwcursor=false if it is already false try true

#26
noplex

noplex

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
i tested it with iatkos_v7 and ideneb (1.5??) and it didnt work ;)

I installed the MacAir Bios Enabler... is THAT the problem?

i installed the kext with osx86 tools...

NOTHING WORKS :-(

Any instructions? Whats the best hackintosh distr.? i think iatkos_v7.... it runs great.. but not with Ati :

#27
noplex

noplex

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
tested again without smbios. Same Problem ;)

Voodoo Kernel x7 und x5.... Same Problem again


My Aspire 5530 didnt work with this kext.

Are they any other things that ive to install to use the kext from post #1 ?

#28
dheep

dheep

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
Nope, it ain't works..

Itz a HP pavillion tx2640er tablet PC..

#29
HpPavillionDV2

HpPavillionDV2

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Hey guys, could any of help me out? Im new here. Im currently using HP Pavillion Dv2 - 1003AX. Its a AMD Athlon-Neo Processor, with ATI Mobility Radeon HD 3450 graphic card. I was just wondering whether the Mac OS X 10.5.6 would work on my laptop. And if yes, where could i find the instructions to do so. I'd really appreciate it if someone could help me out here.

#30
Minotaur1975

Minotaur1975

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts

-_- :D Finally the answer is here the kext for ATI Radeon HD 3200 working great in 10.5.7 Big :) Dong :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: Answer Poll Plz Takes 1 sec.


How do I disable hardware cursor in this? I get the square mouse pointer thing after installing

#31
hardknoxni69a

hardknoxni69a

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Gender:Male
  • Location:Webster, MA
  • Interests:Computer Tech All The Way<br />Computer Systems Engineering Tech
Show package contents of the kext, open the plist file, towards bottom of file the value of HWcursor is true, change the value to false, even though i am pretty sure i saved it like that before upload but if you are using another variation of the file that is how you do it anyways

#32
Minotaur1975

Minotaur1975

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts

Show package contents of the kext, open the plist file, towards bottom of file the value of HWcursor is true, change the value to false, even though i am pretty sure i saved it like that before upload but if you are using another variation of the file that is how you do it anyways


Awesome... somehow I missed that the first time I searched the file

#33
dheep

dheep

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
Any updates to the kext??? so that every ati 3200 user can use it... :blowup:

#34
bulkmaker

bulkmaker

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 3 posts
Can i find kexts for the radeon hd 4200 ? plz help

#35
Ojaser6

Ojaser6

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
So this works? Or it doesn't? Or it only works for some people?

#36
heartwarden

heartwarden

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
i install ideneb 1058 the last version and recognize the ATI 3200

but the resolution 1024x768

whit this kext which is the maximum screen resolution???


(sorry i am noob in it)

#37
AKAGD

AKAGD

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts

:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: Finally the answer is here the kext for ATI Radeon HD 3200 working great in 10.5.7 Big :) Dong :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: Answer Poll Plz Takes 1 sec.


-_- ha i need wit ati radeon hd 3200 for mac os x snow leoperd can u help me plz :rolleyes:

:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: Finally the answer is here the kext for ATI Radeon HD 3200 working great in 10.5.7 Big :thanks_speechbubble: Dong :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: Answer Poll Plz Takes 1 sec.



#38
HomicidalSpoon

HomicidalSpoon

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 6 posts
i have a radeon 4200 and i had looked high and low for a kext so that i could change the res on my screen, this allowed me to do that, ;) thanks for the kext dude!

#39
play736

play736

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
Didn't work for me using iPC 10.5.6

All I want to do is change resolution to 1280x1024 for higher resolutions.

-----------------------------
UPDATE: Got it working!

Here's how I did it.

I downloaded RadeonHD.kext.zip from Post #1 used Kext Helper & OSX Tools to install driver, restarted, neither worked.
http://www.insanelym...howtopic=197637

I downloaded RadeonHD.kext.lebidou.zip from Post #115 here used Kext Helper to install driver, restarted & changed my resolution.
http://www.insanelym...p;#entry1305093

I hope this works for other people it sure worked for me! I tried everything... it would be nice to get CI/QE working but from what I hear it's not possible. I only wanted to maximize my resolution so the desktop looks decent.


Posted Image

#40
贾斯汀

贾斯汀

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts

:) :thumbsup_anim: Finally the answer is here the kext for ATI Radeon HD 3200 working great in 10.5.7 Big :( Dong :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: Answer Poll Plz Takes 1 sec.

Can it be worked in ATI Radeon HD 3400 ?I'm hunger for the driver for ATI Radeon HD 3400





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy