Jump to content
Welcome to InsanelyMac.com - No more ads! And some exciting news... Read more... ×
Sign in to follow this  
Followers 0
_ivan_palmisano_

Patch DSDT per Hdmi

3 posts in this topic

Recommended Posts

Ho provato tutti i modi ma sono arrivato alla conclusione che ha bisogno di una patch DSDT.

Ciao, ho recentemente un hackintosh nel mio laptop e devo risolvere l'attacco video HDMI che non ha eseguito quando collego il mio laptop alla TV.

le foto con queste informazioni sono state fatte con un programma quando che avrei vinto 10 nell'altra foto l'informazione di hackintosh.

Acer Aspire 5741g Modello High Sierra System!

Caratteristiche:

CPU: Intel Core I3 350M 2.27Ghz Arrandale 32nm Tecnologia

Ram: 6: 00GB

Grafica: Monitor Pnp generico (1366x768 Ghz) 1024mb Nvidia GeForce GT 320M (Acer Incorporated)

Archiviazione: 465 GB Sata

Driver Optiocal: Optiarc DVD RW- AS-7585H

Audio: dispositivo audio ad alta degradazione

Qualcuno può aiutarmi!?! E 'la terza volta che faccio questo post in questo gruppo visto che sono nuovo nel mondo hackintosh preferisco se qualcuno è capace a risolvere il mio problema che lo faccia in remoto così non faccio sbagli.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Similar Content

    • By plexiputer
      I'm happy to do some Gigabyte 100 / 200 / 300 DSDT edits , just as long as that's cool with MaLd0n.
    • By rich_mark
      Hello there,
       
      Is anyone help to know how to improve the Mac RAM and CPU memory usage performance.
    • By skrypious
      Hi,
      I have been using my hackintosh for a while without any problems, until my monitor is replaced with a new one... Previously I was using 2 monitors connected via HDMI + DVI, now - with new one, I am using HDMI + DP, and my hackintosh stopped working. On every boot, everything I see is black screen... When I connect only one monitor (via HDMI or DP) - everything works fine.
      I have tried many things: 
      - CSM off / on 
      - PEG + iGPU (64MB/128MB) / only PEG 
      - SSDT patching / DeviceProperties patch 
      - VBIOS reflash 
      - BIOS reflash 
      - Changing cables 
      - Resetting NVRAM
      - Changing SMBIOS
      Nothing helps…
      Fun fact - for 2 days everything was ok, the black screen problem appeared suddenly... So I am writing this post, maybe someone more knowledgeable will be able to help me
      Hardware: 
      - Intel Core i5 4690k 3,5GHz (overclocked to 4,4GHz) 
      - MSI Z97 Gaming 3 
      - MSI Radeon R9 390 8GB 
      - Kingston 16GB DDR3
      Software: 
      - macOS Big Sur 
      - Dual boot with Windows 10
      Screens: 
      - Acer VG272U [email protected] (connected via DP 1.4)
      - LG 23MP48 [email protected] (connected via HDMI 2.0)

      Hackintosh: 
      - OpenCore 0.6.3 
      - iMac15,1 
      - Full EFI: https://drive.google.com/file/d/1eul7SnOEunfJOxBGD3Ygcmkc9f80DrlN/view?usp=sharing
      BIOS: 
      - UEFI Boot Mode 
      - CFG Lock and VT-D are disabled 
      - iGPU is disabled right now, but it doesn't make any difference somehow in this situation. iGPU is HD4600
      More Info: 
      - I have SSDT patch in my ACPI folder, which works fine - R9 390 works pretty fast, but I have never edited AMD8000Controller - is it required? 
      - I also have all needed kexts (AppleALC, AetherosE2200Ethernet, Lilu, VirtualSMC, WhateverGreen) 
      - if I made linguistic mistakes somewhere - forgive me, I don't use English every day
    • By Jack_Limesicle2020
      I just got a new macbook from my company - its acting as a stand alone and not connected to the servers, however as Filefault is now activated upon set up by default, i am unsure if my company had set up a file vault master keychain or something before i did my macbook setup. In the System preferences > FileVault it just says "A recovery key has been set" as apposed to "A recovery key has been set by your company, school or institution" like I have seem screen shots of online when institutions can do this. How do I know if my company has done something - would it just say in FileVault? 

      Thank you any insight would be great!
    • By goldrag423
      Hey everybody, I decided to try to make a Hackintosh because I had some mac programs from when I switched to Windows. I'm trying to do it vanilla but this is my first time. After some trial and error and Google I've gotten to where the Apple logo and the progress bar shows but then it freezes and all power is cut to all of the usb ports. I've attached what it looks like with the verbose flag and here's the link to my CLOVER folder:
      https://drive.google.com/drive/folders/1FDc_qLOVET64OWi9YzwDopsM1i-7nGS2?usp=sharing
       
      And here are my specs:
      Motherboard: Gigabyte b75m-d3h
      CPU: Intel i5 3570 (Ivy Bridge)
      GPU: Nvidia GTX 1660 (I've disabled it in my config.plist)

×