Jump to content
FabianHansi

Mounting NTFS Drive causes freeze/restart

1 post in this topic

Recommended Posts

Hello everyone,

 

I have got two ntfs programs for mac. Paragon NTFS and Tuxera. Both are causing a freeze/restart (freeze due to debugx100, wont allow the system to reboot, but I need it, otherwise mac os wont boot 100%) if I try to mount my windows drive on a samsung 970 + nvme 1TB. If I uncheck automatic mounting for this drive, my system wont freeze/reboot.

Does anyone have an idea how i could fix this issue and use my samsung 970 drive?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By shinho73
      Can someone help me fix reboot issue? Actually it reboots, but sometimes the hackintosh just hangs with screen off. Here is the Extra folder containing org.chameleon.boot.plist. https://drive.google.com/drive/folders/1MX8-DpQk9kaRUfjPcToxf-ElWh-bN6EY?usp=sharing  and the spec of the PC. https://drive.google.com/drive/folders/1NlcUNK5DBzJFxeFeuyt92eRjQqwO5T32?usp=sharing Can someone look at it? I might be doing something wrong. Any help will be greatly appreciated. Thank you. 

    • By jdorz
      Hello all,

      I have successfully gotten my Hackintosh working 99 percent. The remaining issue that I am running into is that my system will randomly kernel panic upon a user issued shutdown or reboot WHEN I have either a usb sound card or usb headset plugged into any of my USB ports (both 2.0 and 3.0). If I remove the headset, it will power down with no issues. Does anyone have any suggestions?

      My system is as follows:
      MacOS 10.14 Mojave
      Gigabyte H370 HD3
      8400 i5 Coffee Lake
      Radeon RX 580 sound card

      I have the internal audio disabled. I have also attached my config.plist file.

      I have the following Kexts installed:

      FakePCIID_XHCIMux.kext
      USBInjectAll.kext
      FakeSMC.kext
      WhateverGreen.kext
      IntelMausiEthernet.kext
      XHCI-300-series-injector.kext

      Lilu.kext


      Thank you.
      config.plist
    • By Alesss
      Good morning,
       
      I've the following pieces of hardware:
      - i7 6700K
      - GTX 1080
      - Asus Z170 Deluxe
      - NVME hard drives
       
      Yesterday I've successfully completed a High Sierra installation (I can't migrate to Mojave due to missing NVIDIA web drivers) but the system (even though it works correctly) seems to show a kernel panic at every shutdown/reboot.
       
      Please find the RunMe.app report attached.
       
      A couple of notes:
      - I've installed the audio kexts through the acidanthera AppleALC procedure
      - I've generated the SSDT with pikessdt script
      - Nvidia web drivers have been installed with the vulgo/webdriver.sh script that requires the WhateverGreen and the ngfxcompat=1 boot argument
      - AirportBrcmFixup.kext, BrcmFirmwareRepo.kext and BrcmPatchRAM2.kext have been used to unlock the full potential of the integrated Wi-Fi card
      - I've tried to clean nvram and motherboard CMOS with no avail
      - I've tried to update Clover to the latest version but it always results in an unbootable system
       
      It's a pity because everything seems to work correctly (USB ports, graphics, Wifi card, Continuity and so on. I haven't tried sleep but I don't use it anyway ) but this crash is fairly annoying.
       
      Thank you very much,
      Alesss
       
      Send me Ales-iMac.zip
×