Jump to content

fully working asus h97m-e/csm was updatable till 14.3 then 10.14.4 failed


ezyrdr
 Share

5 posts in this topic

Recommended Posts

hello yall!

i was lucky enough to get maldon help for this asus h97m-e/csm build with a core i5 4440 and 16GB ddr3 (MSI GeForce GT710 2GB)...was updatable till 10.14.3...but i got the update to 10.14.4 right when it was available, n it didn't work...everything booted nicely, but after verbose i got a black screen, just like the one i got with mojave/high sierra when i didn't had the latest smc...

i think it might be that, the fakesmc, but i couldn't tell if it aint the nvidia graphics board...nvidia is now out of hackintosh game i guess...but this gt710 is very compatible, n i don't think they changed the requirements in the middle of a build...

also now on 10.14.3 i can't log to App Store...dont know why, cause i was checkin that app on the daily, n never got a problem under 14.3 (i can log in iTunes and books, seems there's a problem with 14.3 for App Store i didn't realize before)

everything is nice besides that, n i whipped the drive n reinstalled mojave, then i updated to 14.3 with the update combo dmg from apple...i can only think of your help guys, since the fakesmc´s didn't update no mo lately (rehabman´s)...

Edited by ezyrdr
Link to comment
Share on other sites

GeForce GT710 remains supported in 10.14.4 as it were in previous Mojave versions.

No need to update FakeSMC after an update to 10.14.4.

 

Your problem lies somewhere else. Why don't you post a zipped copy of your Clover EFI folder. If you cache kexts, please specify the list of them.

 

Regarding AppStore, it's like FaceTime, iCloud or iMessage: you need to have an Ethernet interface installed and registered as 1st interface en0. If your LAN interface is not supported, Rehabman has a NullEthernet kext that'll doing nicely. Without a LAN interface en0, those apps cannot work.

 

Edited by Hervé
Link to comment
Share on other sites

now i got this error...was using the comp during 4-5 days long n restarted. now it won’t load a kernel cache. only thing i think could be is that was getting very hot for a game

5C177681-9954-46EF-B8B1-0B7DA81EA6C6.jpeg

usb installer aint passing verbose either 

 

D2C08841-EBC9-4229-8ADA-5E89A90AF0B5.jpeg

i sorted that usb thing with bios boot options for now...so it’s a relief!!

Edited by ezyrdr
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...