Jump to content
abdo11

which versions of rx580 working good with Mojave

11 posts in this topic

Recommended Posts

Posted (edited)

peace,

i am willing to sell my GTX 970 and buy RX 580 8GB card to install Mojave, i read that sapphire RX 580 pulse version is compatible with Mojave, so is other versions of RX 580 like MSI Gaming X and ASUS ...Etc are working good too or not, cause it's difficult to find sapphire RX 580 pulse version in my country.

Edited by abdo11

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

thanks a lot " Hervé and Gigamaxx " for your replies and great help, i just have another question will new RX 590 work on Mojave????

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, MaLd0n said:

go to rx590 sapphire, same price and better

thanks a lot for reply, so you prefer sapphire or may Be msi will be good?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, abdo11 said:

thanks a lot for reply, so you prefer sapphire or may Be msi will be good?

all work good, just avoid xfx 

Share this post


Link to post
Share on other sites
48 minutes ago, Gigamaxx said:

I tested a Powercolor it was very nice.   It has a huge heat sink and is very quiet.

thanks a lot for your help, actually i 'm thinking may be buying RX Vega 56, is it work good on Mojave? and does it have fan error?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, abdo11 said:

thanks a lot for your help, actually i 'm thinking may be buying RX Vega 56, is it work good on Mojave? and does it have fan error?

All Vega 56/64 issues have been resolved in 10.14.5 beta 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By fighttoby
      I have tried to install clover via no UEFI legacy mode (and with UEFI method) using the method here (http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-guides/144426-how-install-os-x-yosemite-using-clover.html)
      both times I can get to just past the clover boot screen and it freezes after that.
      I have verbose (-v) selected in boot options: On the non-UEFI install then it hangs on:
      "Waiting on <dict ID="0"><key>IOProviderClass</key>...."
       
      I have had a lot of issues with trying to get the installer working and many different things that had to be disabled but now it just gets to here and stops. Some times it will glitch out on this screen and give me a the circle with the line through it and text garbage around it where the text in the pictures are.
       
      Need help please.
       
      This is the laptop im using the specs are the same nothing has changed.
      https://www.asus.com/Laptops/ASUS_VivoBook_X202E/


      config.plist
    • By dbx103
      I Have Full and meta display, I can't control display.
      debug_27160.zip
    • By maxneko
      TLDR: I've gotten myself up a creek without even a working keyboard and mouse. 
       
      My setup
       
      Asus X99 Deluxe motherboard
      Dual Asus Radeon R9 280x GPU's
      i7 5930K CPU
      G.Skill - Ripjaws Series 32 GB (4 x 8 GB) DDR4-2400 Memory
      Highpoint 2721 RAID controller + 4 hard drives
      EVO 850 Pro SSD
      Mojave 10.14.4
      Profile: MacPro6,1
       
      I had installed Mojave and had set it up to boot directly into my user account with no need for a password. Both Clover and IORegistryExplorer were set as log-in items. This was because I was working on activating my SS ports. The X99 Deluxe USB ports are set up as follows:
       
      USB3_E1 to USB3_E10 at the rear (Asmedia controller)
      USB_13 & USB_14 at the rear (Intel)
      USB1112 & USB1314 (headers on the motherboard)
      USB3_12 & USB3_34 (front)
       
      This adds up to potentially 34 ports, far more than I need. I had three patches enabled to remove the 15 port limit but they weren't doing the trick. So I disabled the ten USB3 ports on the rear that are subject to the Asmedia controller in BIOS. I also disabled the Asmedia USB3 controller. All I really need are the four USB3 ports on the front panel, along with one of the motherboard USB2 headers. This should have gotten me down to under 15 ports. One SS port appeared in IORegistryExplorer but I couldn't locate it when I tested every active port.
       
      I'm not sure what I did but everything went sideways. I found that I was booting into Mojave, Clover and IORegistryExplorer were launching but the mouse cursor was frozen in the corner and the keyboard was dead. Moving the keyboard and mouse to different ports didn't help. Meanwhile the OS was giving me a message about looking for a BT keyboard which I don't have. 
       
      I've tried the following to no avail:
       
      -- reinstalling Mojave
      -- various combinations of USBInjectAll.kext, XHCI-X99-injector.kext, X99_Injector USB 3.kext, and GenericUSBXHCI.kext
      -- resetting the CMOS
      -- enabling and disabling the ten Asmedia USB3 ports on the rear
      -- enabling and disabling the port limit patches below:
       

       

       
      I haven't reflashed my BIOS which is something I do when starting from scratch, although I don't see why it would matter. I'm open to that, burning incense, whatever will help.  In the end, I need at least 1-2 working USB3 ports. But right now, I just need to get my keyboard and mouse working again. I've been going in circles on this all day and could really use some good ideas.
       
      Thanks so much.
       
      Max
       
      config copy.plist
    • By dbx103
      I have been trying to get the backlight to work please help.
      debug_7898.zip
    • By End3rPower50
      Hi, I bought a Dell DW1820A based on BCM94350ZAE
      I can't install kext for this chipset on my hackintosh
      Can anyone help me?
      Thanks in advace 
      P.S Sorry for my bad English
       
      CLOVER.zip
×