Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
GamingEnding

Whats wrong with my Mac?

2 posts in this topic

Recommended Posts

Greetings,

 

I've bought an old Mac from a friend. I got it cheap and it had the Problens before.

 

now the Mac only booted into Single User / Safe mode until i removed the ATI kext 

on top it has those weird lines (as seen in Picture) they are very thin on a white background 

so can annybody tell me what is wrong with my mac and what i have to replace (my Mac is an IMac 8,1 early 2008 F226BEC8)

 

thanks in advance and kind regards

GamingEnding

20180707_000657 (1).jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements

  • Similar Content

    • By mavifree
      Sir 
      I am new in this, i try to make my hp laptop in hackintosh but i facing some error in clover boot manager while installing but unable to understand it. I really try hard but not able to get there, something i noticed that i facing same kind of error every time. I just watched youtube and visitied so forum like tonymac86, InsanelyMac, Noobsplanate and so on but nothing solved. So Please Please I Request All of You If you can help me to resolve my problem.
      Here Is my Laptop Specs:
      --------------------------------------------------------------------
      Laptop : HP cs2082tx
      Mobo : HP84C1
      Southbridge : Coffee Lake-U/Y PCH
      CPU : Intel Core i5 8265U @ 1.60GHz Kaby Lake- U/Y
      Ram : 8 Gb
      HDD : 256GB SSD & 1TB HDD
      Graphics : Intel UHD Graphic 620 with nvidia MX250
      ----------------------------------------------------------------------
       
      I even don't is my laptop is compatible or not, and don't have MacBook or Mac Desktop so if you can provide important driver and other stuff for installation. I really be very thankful to you.
      Please Reply me if any other information about my laptop hardware i will attached it i only have this info right now. 
       
      and i here attached my screenshot while installation error in clover.
      Sorry for my English.
       
      Please Help Me 
       



    • By Icaro82
      Hello everyone,
      I'm not new to Hackintosh. My first was 10 years ago, a Fujitsu laptop, and after the computer I have today and that I've been updating yet. The problem is that I've never been an expert and today there is less and less info about old boards in new systems. That is why I ask you for advice to continue keeping my pc for a few years.
       
      My specs:
      CPU: Intel Xeon X5675 Plate: Gigabyte EX58-UD3R v1.6 Ram: 16GB Graphics: Sapphire Nitro + Radeon RX 590 8GB SSD: Samsung 860 EVO 500GB Wifi: Usb TP-LINK TL-WN823 v2 Bluetooth: Usb Iogear GBU521W6  
      I installed Catalina and is stable. The basics work but I would like to improve it by solving the following faults (in order of priority):
      My SSD is not indexed and I can't change it. Spotlight and Time Machine don't work. It may be related, but the SSD has a Folder icon instead of a SSD icon. I've searched but can't find a solution. The graphics card only have the Displayports working. I know there are threads that say how to solve it but in my case none has worked. Sleep not working. It does not turn on if I press the keyboard or mouse and if I use the power button the screen keep black. Again, I have read threads about this but I didn't find the solution. Continuity/Handoff not working. I don't know where to start, I don't even know if my usb wifi and usb bluetooth is compatible for this. I need it because I think it's important for the next point. Sidecar. I have an iPad Pro and I need this working. I tried on wifi + bluetooth and nothing, not find the device. A better option would be a Usb-C cable but my motherboard doesn't have it. One thing, I read it's important H264 and HEVC decoding ok. I tested and both are ok.  
      I add the folders I have in the EFI partition, the config.plist and the list of kexts I use.
       
      Thank you very much, any advice I would greatly appreciate it!
      CLOVER X58.zip
    • By End3rPower50
      Hi, I want to install MacOS Catalina on my laptop.
      I was installed MacOS Mojave previously but i had a lot of problem, for example my wifi's card (Dell DW1820A) had a problem: My pc sometimes doesn't boot up or pc after some minutes crashed or slowed. 
      Now i want to try again to install macOS.
       
      this is my spec: 
      HP 15-AY034NL 
      CPU: i7 6500U  with HD520
      SSD: 500GB SSD Samsung
      Wifi & Bluetooth: Dell DW1820A (Bluetooth: BCM2045A0) (Wifi: BCM94350ZAE)
      USB 3.0 
      Ethernet: Realtek 8100
       
      Attached in this thread, my old clover configuration created by me (CLOVER OLD) and clover with Wifi driver (CLOVER) created by Hervè (I had asked help at insanelymac's community)
       
      P.S SORRY FOR MY BAD ENGLISH.
      Thanks in advance 
      -ANTONIO
      CLOVER OLD.zip
      CLOVER.zip
    • By fighttoby
      I have tried to install clover via no UEFI legacy mode (and with UEFI method) using the method here (http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-guides/144426-how-install-os-x-yosemite-using-clover.html)
      both times I can get to just past the clover boot screen and it freezes after that.
      I have verbose (-v) selected in boot options: On the non-UEFI install then it hangs on:
      "Waiting on <dict ID="0"><key>IOProviderClass</key>...."
       
      I have had a lot of issues with trying to get the installer working and many different things that had to be disabled but now it just gets to here and stops. Some times it will glitch out on this screen and give me a the circle with the line through it and text garbage around it where the text in the pictures are.
       
      Need help please.
       
      This is the laptop im using the specs are the same nothing has changed.
      https://www.asus.com/Laptops/ASUS_VivoBook_X202E/


      config.plist
×