Jump to content

[Guide] Mac OSX 10.12 and 10.13 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family


1,953 posts in this topic

Recommended Posts

Hello! I need some help! I'm working on an Asus x99 PRO USB3.1 / i7 6800k. Everything works fine, but the GPU. It's a PNY Nvidia Quadro M6000. The performance is extremely poor and it crash with some apps like Final Cut Pro X. I tried two other cards and found no issues (GTX 1050 and RX 580). The Quadro M6000 is enabled by the Nvidia Webdrivers. 

Some ideas? Thanks!

  • 3 weeks later...
On 12/19/2018 at 5:33 AM, Scath said:

I have a Gigabyte x99 Ulta Gaming with gtx 1060 6gb gfx and 6800k i7. What am I to do? Nothing boots no matter what boot args I use or files i've tried

 

Hi Scath..!  Try This EFI, for High Sierra, replace completly your files!  

 

https://www.dropbox.com/s/zzl3c58dsix1zxv/EFI USB INSTALL HIGH SIERRA X99.zip?dl=0

 

This Files for MOJAVE! 

 

https://www.dropbox.com/s/nzcao089d989uty/EFI USB Install Mojave december 2018.zip?dl=0

Edited by sygey
  • 10 months later...
On 8/12/2016 at 6:04 PM, nmano said:

IMEI patch for x99

This patch rename device name and device ID.

HECI to IMEI

AppleIntelFramebufferCapri now Loaded.

IMEI patch for x99.txt.zip

post-413859-0-51084800-1471010649_thumb.png

Hi nmano.

 

I am using an ASUS Rampage V Extreme x99 motherboard. I did everything from DSDT patching in clover, applying the patch to my DSDT.aml and also using the HECI ssdt but I still can't get macOS to load the IMEI driver. I am on 10.13.6. Any idea? I have attached my IOReg and my system report. 

Hans’s Mac Pro.zip

Mac Pro.zip

  • Allan unpinned this topic
×
×
  • Create New...