Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
PHV

Shutdown & Restart

8 posts in this topic

Recommended Posts

Hey!

 

I got a almost perfect Hackintosh now. But I cant get the Shutdown & Restart to get working. My Computer shuts down but the Fans are running and the LED is on. How to fix this?

 

My Config:

 

Asus P5Q Deluxe

Intel Q8400

GTX 275

Clover r2818

Yosemite DP6

 

If you need anything that could help, let me know :)

 

Thank you!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have to push the power button to complete the shutdown.

I hear Chameleon wizard restart fix works for some.

Yosemite restarts if I use graphics flags 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try haltenabler and/or shutdownfix.

None of them worked for me on Yosemite. Shutdown works fine on Mavericks (using the same Clover config.plist since I'm dual-booting them from the same HDD). But it doesn't work on Yosemite. Always going into reboot instead. And it's driving me crazy. Cause I always need to shut down my computer using the power button.

If anyone knows how to fix this and needs some files for debugging, just specify what you need and I'll try to provide it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

None of them worked for me on Yosemite. Shutdown works fine on Mavericks (using the same Clover config.plist since I'm dual-booting them from the same HDD). But it doesn't work on Yosemite. Always going into reboot instead. And it's driving me crazy. Cause I always need to shut down my computer using the power button.

If anyone knows how to fix this and needs some files for debugging, just specify what you need and I'll try to provide it.

This is a different issue from the thread.

If th fan keeps running its not "our" restart thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On Yosemite C3 I was having this shutdown issue, finally solved it, in my case it was 'RT2870USBWirelessDriver.kext' in 'Clover/kexts/10.10', I was using old version of this kext, after updating this shutdown issue solved, now system restart and shutdown properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×