Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
christopher.rohde

UVC Webcam works in safe mode, but not in regular boot

5 posts in this topic

Recommended Posts

Installed Mavericks on Toshiba L75 laptop (i3 haswell, hd4600 graphics).

 

The laptop has a built in UVC camera. When i boot in safe mode, the camera works fine, its detected as the following:

 

Model ID: UVC Camera VendorID_1266 ProductID_46001
Unique ID: 0x1a14000004f2b3b1
 
It reports as Toshiba 2.0 mp camera
 
when I boot regularly, the camera is not detected and it isn't listed in system report. I'm wondering if there is some kext that is loading when not booting in safe mode that is preventing the system from recognizing the camera. I would imagine it has to do with a USB extension, but the camera isn't seen under the USB bus, it just reports as a camera when in safe mode. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I am a newbie to Hackintosh.

 

How can I "edit dsdt" the GenericUSBXHCI kext? dsdt rings the bell but I always get away without using it to install anything. Now my system is almost 100% operational but my camera does not work (goes dark) in regular boot. Could somebody please expand the steps a little bit?

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×