Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

ATI Radeon 6370m - Mavericks

1 post in this topic

Recommended Posts

Hello guys,


I am trying to make work my ATI radeon 6370M 512mb on my Packard bell TK 85.

I'm starting this topic cause i can't find anything at this moment to make that graphic card work properly on oSX 10.9.


Sound is not working, my video card is well recognized but get lagging and only 4mb recognized on 512mb. Default framebuffer is Eulemur.



I read a lot on how to edit framebuffer personality. My AMD5000controller.kext is already patched with what i think are the appropriate information of my videobios.

I will share my results if i succeed in it. otherwise if anyone get the solution, i will be more than interesting :)




Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.