Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • 0
Sign in to follow this  

iStat 4


Hi leute,


Ich hab da mal ne doofe frage und zwar geht es um iStat 4

Ich habe voher iStat 2 drauf gehabt nur seit gestern sehe ich keine angaben mehr in der menü leiste so wie es sein sollte!!

also ich mir die 4er geladen nun jetzt sehe ich alles nur wie schalte ich die temp sensor ein um cpu gpu temp zu sehen






Share this post

Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

habe die Version 4 noch nicht probiert, da ich mit der 3er Version sehr zufieden bin.


nimm die 3er, ist viel stabiler !


ich gehe davon aus, das Du die Version 4 auch wirklich erworben hast !



Share this post

Link to post
Share on other sites
  • 0

ist demo dachte ich versuchs mal war bis jetzt mit der 2er voll zufrieden bis heute keine sensor modules mehr und keine temp anzeige ich versuchs mal weiter trozdem danke

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Recent Status Updates

    • Bios-PC  »  MaLd0n

      Hi MaLd0n
      you helped me with dsdt and everything working fine .
      I fix the audio issue.
      I need to add wifi bcm4360 original apple to dsdt to be  en0 all the time 
      also to add it to pci list.
      and I change from gtx970 to AMD radeon pro rx580 and I have issue with vtencoderxpcservice that make my cpu 300% and high temperature . with Nvidia it doesn't happen.
      I search the internet days and night and try to fix this issue no luck.
      best regards
      · 0 replies
    • DynaFEX  »  MaLd0n

      Hi MaLd0n!!
      I just don't know what the hell to do with this issue and I was wondering if you might please have any ideas??
      Sorry to bother you and thanks for all your help!
      · 0 replies
    • mrjayviper  »  e97

      hello. Can you please share instructions and files to get OSX working on a dual 2011 setup? you included a link to sixflow but it's not loading anymore. Thanks
      · 0 replies
    • adamfox

      I added a video to a @YouTube playlist https://t.co/EXJucl9T8B Go the distance sung by Adam Fox karaoke cover Disney Hurculese
      · 0 replies
    • Mr. Xtreme

      Hey, I'm not dead, I've moved over to using the nickname "Mr. Xtreme", and mostly use Linux distros/Windows 10, though it seems I'm gonna have to hackintosh again, so, hey everyone who remembers me! :wave:
      · 0 replies