Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
DJ_Mic

Can't install ML on Atom D510 Nettop PC

11 posts in this topic

Recommended Posts

Hello guys,

 

i hope you can hel me. I asked on every Hackintosh Forums, but i dont get an answer or get banned...

I have this Nettop PC: Look here!

 

I made the USB Installationstick with myHack on my iMac. I installed ML 10.8.2.

I got every time a KP.

 

I found here this Kernels and they dont work for me: http://www.insanelymac.com/forum/topic/282187-patched-mach-kernel-108x-for-atom-cpus/page__hl__%20atom%20%20kernel

 

Can i patch maybe the Kernel for my Nettop? Or someone can do this for me?

Is there any tutorial for patching?

 

I hope you can help me :thumbsup_anim:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok i have a new big problem... My Nettop is every time time rebooting.

I changed nothing, now its non stop rebooting...

 

I tried it with different tools, everytime its rebooting.. :blowup:

 

It start to load the kext files and after load its rebooting...

Commands like "npci=0x2000,0x3000,cpus=1,-x,-f" doesnt work...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok i have a new big problem... My Nettop is every time time rebooting.

I changed nothing, now its non stop rebooting...

 

I tried it with different tools, everytime its rebooting.. :blowup:

 

It start to load the kext files and after load its rebooting...

Commands like "npci=0x2000,0x3000,cpus=1,-x,-f" doesnt work...

 

Reset bios, make clean myHack, replace the kernel and add needed kexts, boot with -v and post result here. Check out the kernel thread for more information. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try to install a Chameleon version with SMBios option (I used Chameleon_2.1svn_r1820_trunk_10.8.pkg). Select a SMBios durring install, in my case makbookpro5,1 solved the problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×