Jump to content

iLife '11 on iATKOS 10.6.3 fails to install

10.6.3 iATKOS iLife

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
bluehydra

bluehydra

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
I have just setup a working 10.6.3 with iATKOS S3 on an old machine (Intel 946 GZ, Pentium D, 2 GB Ram, nVidia 210).
Now I am trying to install iLife '11 form a img DVD but, after the license agreement and the install option choice, I receive an "unknown error" at the very beginning of the installation process.

Since iLife '11 requires 10.6.3 or better, I can't understand why it doesn't work. Any suggestion?
Thank you in advance. Regards.

#2
wolfe60629

wolfe60629

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
install this. http://support.apple.com/kb/DL1512 I had the same issue.

#3
iBifteki

iBifteki

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • Gender:Male
Check the expiration date of the software. it's in a little blue box in the top right corner of the installation box. If it's expired, go to system preferences, and change the current date of your mac to 2011 for example. After that, it should work fine.





Also tagged with one or more of these keywords: 10.6.3, iATKOS, iLife


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy