Jump to content
InsanelyMac Forum
  • Announcements

    • Allan

      Solution to create a topic or post.   04/24/2018

      Hello guys. The majority of you are having issues to create a topic or post here. This are a problem with our current theme InsanelyMac.  Now the theme will be the Default IPS. Sorry for any inconvenience.
Sign in to follow this  
ecalasans

Laptop Display black

Recommended Posts

Hello everyone.

 

After try many solutions I came here looking for help. I have a Toshiba P25-S609 with a NVidia GeForce FX Go5200; I have the 10.4.8 version of Mac OS X x86 installed. I've tried many .kexts(Natit, EFI, LaptopDisplay) to increase resolution of the screen but, every one of them made the laptop display black after the gray apple screen. When I connect a RGB monitor I can get the system. I've even tried the paperclip trick but it didn't work. On the RGB out I got the increased resolution.

 

How can I fix this problem? And how can I get the system working without reinstalling?

 

Please, help me. Thanks and waiting a solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Same problem for ages from _np's started tweaking all this things, but no solution till now, only we can hope for diabolic new project solution, if anybody knows how to activate internal display for such GO FX carfds plz post it. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

But I got display the system in a lower resolution(1024x768) at the installation, fully working, without QE. Only when I try to install the packages I get the black screen. I think there must be a solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some people have successfully be able to get their NVidia GeForce FX Go5200 video cards to work correctly using NVidiaEFI 1.0.2 from macvidia.com. I've tried it out but it didn't work for me, though I suspect I didn't do something right. Could all so be the Toshiba screens because it seems that people are able to get those cards to work with other laptop manufactures.

 

Actually the problem is people not posting how they got it to work. :thumbsup_anim:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×