Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
bxsci(macuser)

external dvd drive

2 posts in this topic

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Is there a simple guide somewhere that explains what to do to to help out testing your ssdt's? I got clover configurator, ioregexplorer and some basic knowledge but it's hard to find out where to start.  Also... if I was about to apply an ssdt... is it easily reversible or do I have do an reinstall every time I screw up?   Edit: Admire your work by the way. I've been google'n this for years. Hat's off! 
    •   Hi Maldon, great guide! I got my old Dell 780 (LGA775) running High Sierra 10.13.4 nicely, thank you!   I have no audio and I see where you mention "Device HDEF + AppleALC + Lilu". I have AppleALC + Lilu in my KEXT folder but not sure what "Device HDEF" is.    Also I see where you have included a DSDT for your 5450 and Quad core. I have a Q9400 quad core + Nvidia Quadro FX580 but didn't want to try your DSDT since it's for AMD. Do you have a DSDT for my combo? When it goes to sleep it takes like 2 minutes to wake.     Here are my RunMe Results https://drive.google.com/file/d/1Duv3XYyW4UhziDVVWdquwxYcGQ-D5tvm/view?usp=sharing   SPECS: Dell 780 MT, Q9400 2.66GHz Core2Quad Core, Nvidia Quadro FX580 
    • I've tried these several methods of booting into clover, but it still skips. I even double checked that i was using your Clover folder. Bios settings should be the same too... this is getting really strange here.
    • Did you tried use ACPIBatteryManager.kext for the Battery? And for brightness you can use IntelBacklight  Both created by @RehabMan 


×