Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
walterav

Titan/Natit BlackScreen tip... FOR ALL OF YOU?

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hi, I don't know if someone already came up with this idea or it even works but...

 

If you find yourself experiencing with Natit or titan you will end up with lot and LOTS of REBOOTS!!! before everything works the way you want it.... Especially when your screen gets BLACK and you know the system is just working fine "in the background" but you just won't see it... because the screen is BLACK!!!

 

Well just turn on the remote desktop feature in the sharing menu and remember the IP adress

"OFCOURSE" do this before playing around with natit and test if you can logon...

 

Than logon from a windows machine "ultraVNC" or mac "chicken of the VNC" and see what might go wrong behind the black screen.

 

I'll go test this idea as soon as i have my 2 10.4.8 installations rollin again...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I was able to set the screen resolution of my ati mobilityx1600 from the nonworking"black screen" to a half working striped resolution.

 

When i logged on i noticed the resolution was 1920x1200 but when i changed it to 1024-768 the screen appeared back on my laptop, but scrambled... with lines...

 

I also noticed that QE and CI were disabled but i got resolution change working...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×