Jump to content
About Just Joined group Read more... ×
Sign in to follow this  
Followers 0
t3s8r8

Problem with Apple TV app on Catalina

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi, anyone here got those problems like me ? When I click play, the film load nothing, just show blackscreen like this (attached) or when I download an episode to the computer, it shows error (err = -11800)

Anyone here knows a fix ? Maybe a bug or problem from Hackintosh ?

Screen Shot 2020-01-22 at 11.56.48 AM.png

Screen Shot 2020-01-22 at 12.03.45 PM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements

  • Similar Content

    • By ThatHackintoshNoob
      Hi Guys,

      I have have an old dell insprion 3670 laying around.I recently tried to hackintosh it with bigsur.I get to the apple logo and no progress bar. When in verbose mode it gave me this error when it had a kernal panic:.com.apple.AppleIntelGFLgraphicsFramebuffer. I am guessing this has got to do with my graphics but I am a noob at hackintoshing therefore struggling to figure it out. If anyone can help I would be very greatful as I have been trying to do this for weeks.Here is my Config.plist for anyone that can help:
      config.plist
    • By MaLd0n
      -OpenCore Vanilla TUTORIAL-
       
       
      -USB Port Mapping TUTORIAL-
       
        1 -Create a USB bootable
       
      Create your usb installer, use this tool and download Catalina or Big Sur from Apple servers
       
      Catalina
      installScript_allfullapp.zip
       
      Big Sur
      installScript_1016fullapp.zip
       
      Credits: crazybirdy
       
      Copy Catalina / Big Sur installer to Applications folder, open terminal and run
       
      Catalina
       
       
      Big Sur
       
       
      If you want check one step by step, check here
       
      -Opencore Vanilla Tutorial
      https://tinyurl.com/ycvcnp8h
       
      2- EFI folder USB installation
       
      -EFI OpenCore Folder Desktop 10th Intel Processors
      Paste this EFI folder in EFI partition in your USB STICK
      https://tinyurl.com/ybwr9kq3
       
      -EFI Clover Folder Desktop 10th Intel Processors
      Paste this EFI folder in EFI partition in your USB STICK
      https://tinyurl.com/y6avuxsv
       
       
      3- EFI folder SSD
       
      -EFI OpenCore Folder Desktop 10th Intel Processors
      Paste this EFI folder in EFI partition SSD 
      https://tinyurl.com/ybwr9kq3
       
      -EFI Clover Folder Desktop 10th Intel Processors
      Paste this EFI folder in EFI partition SSD
      https://tinyurl.com/y6avuxsv
       
      4- Start Fine Tune
       
      Run this app and post full dump here for full ACPI solution
       
      RunMe.app
      https://tinyurl.com/y9562hz7
       
       
      If you like a SSDT way, here we go
      SSDT-OLARILA.aml.zip
       
      5- USB Solution
      USB INTEL SERIE 400.zip
       
      Use these kexts, enable XHCI port limit patch and follow this tutorial for remap USB ports
       
       
       
      --DSDT PATCHES--
       
      -FIX ERRORS AND WARNINGS -FIX ACPI ERRORS -REMOVE UNUSED SCOPES / DEVICES -HIGH PRECISION EVENT TIMER -SATA SERIE ID -DMAC -REMOVE LINES, PROBLEMATIC and UNUSED -FIX K.P in REBOOT -NVRAM -REAL TIME CLOCK -SLPB -DARWIN / WINDOWS -XHCI -PLUGIN TYPE -HDEF -ARTC -IPIC -TIMR -SBUS -BUS1 -MCHC -ALS0 -SHUTDOWN -UAR1 -LAN -FWHD -USBX -PMCR -PPMC -XSPI -kUSBCompanionIndex -io-device-location -IMEI -EC -PNLF -ARPT -GFX0 -NVME -ACPI-WAKE-GPE -DTGP -HDMI / HDAU  
      --SCREENSHOTS--































      -If you want to buy me a beer - Donations with PayPal
      https://tinyurl.com/r2bvzm7
       
      Big Thanks to XLR and your Badass Motherboard, Ultrafast CPU, Coolest Heatsink, Huge Graphics Card, Tonnes of RAM,
      Gigantic Hard Drive, Lightspeed Disk Burner, Professional Sound Card, Massive LCD Display.
       
       
      -Credits and thanks to the old and new people in the community who developed patches, kexts and bootloaders!
      Slice, Kabyl, usr-sse2, jadran, Blackosx, dmazar, STLVNUB, pcj, apianti, JrCs, pene, FrodoKenny, skoczy, ycr.ru, Oscar09, xsmile, SoThOr, RehabMan, Download-Fritz, Zenit432, cecekpawon, Intel, Apple, Oracle, Chameleon Team, crazybirdy, Mieze, Mirone, Oldnapalm, netkas, Elconiglio, artut-pt, ErmaC, Pavo, Toleda, Master Chief and family, bcc9, The King, PMheart, Sherlocks, Micky1979, vit9696, vandroiy2013, Voodoo Team, Pike R. Alpha, lvs1974, Austere.J, CVad and many, many, many others!

      We're all here to have fun and learn from each other!
    • By tapochek2004
      Hello. I am experiencing a problem with my Catalina vanilla installation.
      My Dell 7567's screen is constantly blinking. This started in the installer and persisted after successful installation. Apart from the mentioned, the system is working perfectly fine.
      I am able to disable the backlight completely by pressing F11/brightness down button. I am barely able to see the on-screen text using a desk lamp afterwards.
      I have tried installing AppleBacklightFixup.kext, Lilu.kext and WhateverGreen.kext and setting my SMBIOS to iMac18,1 but none of those proposed solutions have helped me so far.
      To illustrate the problem, I have recorded a video (link) of my laptop booting into the installer and then shutting down. I have also included my CLOVER folder.
       
      I would appreciate any help or advice.
       
      Best regards, Luka
      CLOVER.zip
×