Jump to content
PaoloC68

Mojave on ASUS Prime Z370-A II

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi, I am in the process of getting my Hackintosh up an running.
This is my current hardware layout:
Motherboard: PRIME Z370-A II BIOS version: 1201
CPU : Intel(R) Core(TM) i5-9400 CPU @ 2.90GHz
Memory : HyperX Predator Black 16GB 2666MHz DDR4 CL13 DIMM (Kit of 2)
Storage 1: Crucial P1 500GB 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD
Storage 2: Seagate SATA ST2000DM006-2DM1 2 Tb
Network : Netis WF2190 Wireless AC1200 Long-Range USB Adapter
I was hoping that I could get the HD 630 to work at least at the beginning but it appears a long process so I have purchased a Sapphire Pulse RX 580 8Gb
I was able already to install Mojave 10.14.5 but the HD 630 is showing only 7 Mb of memory and no hardware acceleration.

Now my questions:
- Does anybody have experience with this motherboard, some advises to share?
- In particular is there anybody could share the settings for the HD 630 in this kind of setup?
- The RX 580 should work out of the box so I imagine that I should not set anything special, simply having WhatEverGreen.kext loaded, is this correct?

Thanks in advance, I know there is a whole topic on "Intel Framebuffer patching using WhateverGreen" but I find it a very long process to go through, this is why I thought still more convenient to get the Rx 580. So if there is a good soul that has a quick solution is very welcome, otherwise I will just like advises for the motherboard itself plus the video card.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×