Jump to content

PaoloC68

Just Joined
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About PaoloC68

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi, I am in the process of getting my Hackintosh up an running. This is my current hardware layout: Motherboard: PRIME Z370-A II BIOS version: 1201 CPU : Intel(R) Core(TM) i5-9400 CPU @ 2.90GHz Memory : HyperX Predator Black 16GB 2666MHz DDR4 CL13 DIMM (Kit of 2) Storage 1: Crucial P1 500GB 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD Storage 2: Seagate SATA ST2000DM006-2DM1 2 Tb Network : Netis WF2190 Wireless AC1200 Long-Range USB Adapter I was hoping that I could get the HD 630 to work at least at the beginning but it appears a long process so I have purchased a Sapphire Pulse RX 580 8Gb I was able already to install Mojave 10.14.5 but the HD 630 is showing only 7 Mb of memory and no hardware acceleration. Now my questions: - Does anybody have experience with this motherboard, some advises to share? - In particular is there anybody could share the settings for the HD 630 in this kind of setup? - The RX 580 should work out of the box so I imagine that I should not set anything special, simply having WhatEverGreen.kext loaded, is this correct? Thanks in advance, I know there is a whole topic on "Intel Framebuffer patching using WhateverGreen" but I find it a very long process to go through, this is why I thought still more convenient to get the Rx 580. So if there is a good soul that has a quick solution is very welcome, otherwise I will just like advises for the motherboard itself plus the video card.
×