Jump to content
InsanelyMac Forum
abhanan93

RealTek ALC 887 No Output Devices Found

Recommended Posts

Hi! I have installed macOS Sierra 10.12.6 on my computer. 

Specifications:

  • Asus P8H67M-LE
  • Intel i5-3570
  • Nvidia GTX 1050Ti

I used cloverALC github script to install my audio kexts but I still don't have any audio.

The log of installation is as follows which is shown in the terminal:

Quote

Agreement

The audio_cloverALC script is for personal use only. Do not distribute

the patch, any or all of the files or the resulting patched AppleHDA.kext

for any reason without permission. The audio_cloverALC script is

provided as is and without any kind of warranty.

 

File: audio_cloverALC-130.command_v0.5

Release Mode

Password:

EFI partition is mounted

System Integrity Protection status: enabled (Custom Configuration).

 

Configuration:

Apple Internal: disabled

Kext Signing: enabled

Filesystem Protections: disabled

Debugging Restrictions: disabled

DTrace Restrictions: enabled

NVRAM Protections: enabled

BaseSystem Verification: enabled

 

This is an unsupported configuration, likely to break in the future and leave your machine in an unknown state.

 

OK to patch

Confirm Realtek ALC887 (y/n): y

ALC887 v_0x100202 (Legacy)

Clover Audio ID Injection (y/n): y

Use Audio ID: 1 (y/n): y

Motherboard (300/200/x299/x99/Other = n): n

 

Download ALC887 files ...

  % Total    % Received % Xferd  Average Speed   Time    Time     Time  Current

                                 Dload  Upload   Total   Spent    Left  Speed

100 23974  100 23974    0     0   6593      0  0:00:03  0:00:03 --:--:--  6591

887 files copied to /tmp/887

Edit config.plist/Devices/Audio/Inject/1

Add: ":Devices:Audio:Inject" Entry Already Exists

Edit config.plist/SystemParameters/InjectKexts/Yes

Download kext patches

  % Total    % Received % Xferd  Average Speed   Time    Time     Time  Current

                                 Dload  Upload   Total   Spent    Left  Speed

100  1979  100  1979    0     0   1937      0  0:00:01  0:00:01 --:--:--  1938

Download config kext and install ...

  % Total    % Received % Xferd  Average Speed   Time    Time     Time  Current

                                 Dload  Upload   Total   Spent    Left  Speed

100  4223  100  4223    0     0   5577      0 --:--:-- --:--:-- --:--:--  5571

Install /Volumes/EFI/EFI/CLOVER/kexts/Other/realtekALC.kext

Install System/Library/Extensions/AppleHDA.kext/ALC887 zml files

Fix permissions ...

Kernel cache...

rebuilding //System/Library/PrelinkedKernels/prelinkedkernel

LPCSensors.kext - dependency 'org.netkas.driver.FakeSMC' not found.

LPCSensors.kext is missing dependencies (including anyway; dependencies may be available from elsewhere)

Untrusted kexts are not allowed

LPCSensors.kext has invalid signature; omitting.

GPUSensors.kext - dependency 'org.netkas.driver.FakeSMC' not found.

GPUSensors.kext is missing dependencies (including anyway; dependencies may be available from elsewhere)

Untrusted kexts are not allowed

GPUSensors.kext has invalid signature; omitting.

CPUSensors.kext - dependency 'org.netkas.driver.FakeSMC' not found.

CPUSensors.kext is missing dependencies (including anyway; dependencies may be available from elsewhere)

Untrusted kexts are not allowed

CPUSensors.kext has invalid signature; omitting.

Untrusted kexts are not allowed

AppleHDA.kext has invalid signature; omitting.

ACPISensors.kext - dependency 'org.netkas.driver.FakeSMC' not found.

ACPISensors.kext is missing dependencies (including anyway; dependencies may be available from elsewhere)

Untrusted kexts are not allowed

ACPISensors.kext has invalid signature; omitting.

KernelCache ID: F0AB23128A45B495D99210883479A91C

kextcache updated critical boot files, requesting launchd reboot

 

Install finished, restart required.

To save a Copy of this Terminal session: Terminal/Shell/Export Text As ...

logout

Saving session...

...copying shared history...

...saving history...truncating history files...

...completed.

 

[Process completed]


I am also attaching my DPCI Manager screenshot.

Any help would be appreciated. :)

Screen Shot 2018-05-14 at 12.08.07 AM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
On 5/13/2018 at 9:01 PM, Allan said:

Hello and welcome to InsanelyMac.

 

Run this app, and upload the file result here.
RunMe

Hi! Thanks for your response. I am away from my computer for a few days. I will send the files as soon as I get back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×