Jump to content
Welcome to InsanelyMac.com - No more ads! And some exciting news... Read more... ×
gio9646

Tastiera e mouse apple su hackintosh

10 posts in this topic

Recommended Posts

Ciao a tutti, quale pennino bluetooth prendo per usare la tastiera e il magic mouse apple su hackintosh mavericks 10.9.1?

Share this post


Link to post
Share on other sites

funziona tutto, la tastiera e il mouse vengono riconosciuti perfettamente ma il mouse 9 volte su 10 va a scatti perché?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • By iammask
      I am on OpenCore 0.6.3 with AirportBrcmFixup.kext, BrcmBluetoothInjector.kext, BrcmFirmwareData.kext, BrcmPatchRAM2.kext in my EFI/OC/Kexts.
      For USB mapping, USBMap.kext is being used.
      Bluetooth is loaded but there's no option to turn it on.
      please check screenshot attached, tried to include everything 



    • By fantomas
      In Big Sur Apple decided to exempt many of its apps from being routed thru the frameworks they now require 3rd-party firewalls to use (LuLu, Little Snitch, etc.)
       
      Q: Could this be (ab)used by malware to also bypass such firewalls?
       
      A: Apparently yes, and trivially so.
       

       
       
       
       
      twitter
       
      View full article
       
    • By fantomas
      Q: Could this be (ab)used by malware to also bypass such firewalls?
       
      A: Apparently yes, and trivially so.
       

       
       
       
       
      twitter
    • By dadamaja
      Hi all!!
       
      After using my old Dell Clover convert for a few years, I recently built a new Catalina box using OpenCore.  Everything works perfectly and has been very stable.  The only thing that is not working is unlocking with my Apple Watch.  The screen says "Unlocking with Apple Watch" with the spinning graphic and then just prompts for my password.  It does not shake or anything as if the password is incorrect.  My 2014 MBP unlocks without issue and they both use the same iCloud account.  I purchased the Fenvi FV-T919 pci-e adapter and BT, WIFI, Handoff, and Airdrop are all working without issue.  I confirmed in system preferences that unlock is supported and made sure that automatic login is disabled in my profile.  I have cleared keys out of the keystore, restarted a number of times, logged out and back into iCloud all to no avail.  Anyone else having this issue?  Thanks in advance!!
       
      More info my build:
      Asus PRIME z370-A II
      Core i7 9700K
      32 GB PC3200 Crucial Ballistix RAM
      Sapphire Pulse RX380 
      Samsung 970 Evo Plus
      Fenvi FV-T919
      2x Seagate Barracuda 4TB
      CoolerMaster MasterLiquid ML240L V2
       
×