Jump to content
InsanelyMac Forum
peter097

[Help] Samsung NP300E5C-A02CA Problem boot

Recommended Posts

1. Samsung NP300E5C-A02CA
2. Intel® Core™ i3-2370M CPU @ 2.40GHz
3. chipset: Intel HM75
4. Graphic card: Intel HD3000, resolution: 1366x768
5. Audio: Realtek ALC269
 

 

This happens when I want to boot installer mac os x with USB.

 

5s8z.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Hello

Welcome peter097

So... You need put kext FakeSMC and NullCPUPowermanagement to boot.

Put them in Extra Folder if you're using Chameleon or in Kext Folder acording your OS version(in this case i believe is ML(10.8))if you're using Clover

But... what method are you use to install OSX?

Remeber, We don't give support for tonymac's tools...check my signature to know why.

Also configure your Bios: http://olarila.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=1804

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello

 

the problem is graphics.. try to move or delete

fsck -fy
mount -uw /
mkdir /kext_backup
cd /System/Library/Extensions
mv AppleIntelHD* AppleIntelSNB* AppleIntelFramebuffer*
reboot

boot

 

-f -v GraphicsEnabler=No

 

good hack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×